18-01-2021

Κορονοϊός: Ερωτηματικά στο Αγρίνιο – Αρνητικοί σήμερα οι… χθεσινοί θετικοί αστυνομικοί

Εξακολουθούν να βρίσκονται σε καραντίνα

Αρνητικά βρέθηκαν τα rapid τεστ στα οποία υποβλήθηκαν οι 34 αστυνομικοί από το Αγρίνιο, ο οποίοι προηγουμένως είχαν διαγνωστεί θετικοί στον κορονοϊό

Σύγχυση δημιουργούν οι νεότερες εξελίξεις στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αγρινίου με τα νέα δεδομένα των τεστ, σε σύγκριση με τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν χθες 24/11 και αφορούσαν στον έλεγχο από τον οποίο πέρασαν το περασμένο Σάββατο 21/11.

Τα τεστ του Σαββάτου ήταν μοριακά, έγιναν με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Ακαρνανίας και συνδρομή του Ιατρικού Συλλόγου και εστάλησαν στο Εργαστήριο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου που εξέδωσε τα αποτελέσματα.

Από την Τρίτη 24/11 το βράδυ σήμανε συναγερμός, ξεκίνησαν ιχνηλατήσεις και οι αστυνομικοί τέθηκαν σε καραντίνα εν αναμονή των αποτελεσμάτων του επανελέγχου.

Εντύπωση εξαρχής ωστόσο προκάλεσε το γεγονός πως και οι 34 αστυνομικοί ήταν ασυμπτωματικοί, μια σύμπτωση την οποία ακολούθησαν εύλογες απορίες.

Σήμερα Τετάρτη 25/11 έγινε στο αστυνομικό μέγαρο Αγρινίου, από κλιμάκιο της Κινητής Μονάδας του ΕΟΔΥ, η πρώτη φάση του επανελέγχου με rapid τεστ που έβγαλε όλους τους αστυνομικούς αρνητικούς.

Θα ακολουθήσει και επανέλεγχος με μοριακό τεστ σε όλους.

Τα 34 άτομα παραμένουν σε καραντίνα.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ