18-01-2021

Έξι συλλήψεις στην Πέλλα για παράνομο τζόγο στα γραφεία επιχείρησης εν μέσω καραντίνας

Θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών

Τα περιστατικά καταπάτησης των μέτρων για την πανδημία και τα «βαριά» πρόστιμα που τα συνοδεύουν, φαίνεται πως δεν αγγίζουν κάποιους επίδοξους παραβάτες.

Σε χαρτοπαικτικό χώρο μετέτρεψαν γραφείο  στην περιοχή της Πέλλας την Τρίτη (24/11) έξι άνδρες, στήνοντας παρτίδες με χαρτιά. Συνελήφθησαν, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφάλειας, για διενέργεια παράνομου τυχερού παιχνιδιού και παραβίαση μέτρων για τον περιορισμό της μετάδοσης του κορονοϊού.

Οι συλληφθέντες εντοπίστηκαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο σε γραφεία επιχείρησης ιδιοκτησίας του ενός εξ αυτών. Σε έρευνα στον χώρο και στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.450 ευρώ, τραπουλόχαρτα και συσκευασμένες τράπουλες.

Επιπλέον, επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ στον συλληφθέντα ιδιοκτήτη του χώρου για διοργάνωση ιδιωτικής συνάθροισης, καθώς και 300 ευρώ στους άλλους συλληφθέντες των για παραβίαση των υγειονομικών μέτρων.

Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών.

Υπενθυμίζεται, πως μόλις μια ημέρα πριν, στις 24 Νοεμβρίου συνελήφθησαν 18 άτομα από την αστυνομία της Θεσσαλονίκης για παράνομο παιχνίδιπόκερ εντός καταστήματος.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ