19-01-2021

Θεσσαλονίκη: Με τριαντάφυλλα υποδέχθηκαν τις 10 νοσηλεύτριες από την Κρήτη (video)

Μπαίνουν στη μάχη από σήμερα. Καλή αρχή

Με δέκα τριαντάφυλλα υποδέχθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» οι επικεφαλής της 3ης και 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας και ένας δημοσιογράφος, τις δέκα νοσηλεύτριες που ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη από την Κρήτη για να προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στη μάχη κατά του κορονοϊού. Για τις οποίες έκανε ειδική μνεία και ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

«Είμαστε εδώ για να υποδεχτούμε τους νοσηλευτές από την Κρήτη οι οποίοι έρχονται να συνδράμουν στην προσπάθεια που γίνεται για να λειτουργήσουν κρεβάτια εντατικής θεραπείας στη Θεσσαλονίκη. Από αύριο θα ξεκινήσουν στο Ιπποκράτειο», ανέφερε ο διοικητής της 4ης ΥΠΕ Δημήτρης Τσαλικακης τονίζοντας ότι «δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουμε τη συγκίνηση που νιώσαμε χθες όταν το μάθαμε. Όπως είπε και ο υπουργός, υποκλινόμαστε στο μεγαλείο της ψυχής τους. Δεν έχεις πολλά να πεις. Ένα τεράστιο ευχαριστώ».

Θυμίζουμε ότι η Βασιλική, η Ολυμπία, η Ευαγγελία, η Άρτεμις, η Κατερίνα, η Μαλαματή, η Ευφροσύνη, η Ανθή, η Χρυσούλα και η Πηνελόπη, δήλωσαν εθελοντικά ότι μπαίνουν στην πρώτη γραμμή της μάχης και θα παραμείνουν στη συμπρωτεύουσα όσο χρειαστεί.

Το ίδιο γίνεται και με άλλες νοσηλεύτριες, όπως από την Κομοτηνή, το Άργος…

Δείτε την ανάρτηση του δημάρχου Άργους – Μυκηνών, Δημήτρη Καμπόσου:

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ