18-01-2021

Κορονοϊός: Εικόνες που συγκλονίζουν από ΜΕΘ – Covid νοσοκομείου της Αθήνας

Στιγμιότυπα που προκαλούν δέος

Γροθιά στο στομάχι αποτελούν φωτογραφίες τους θαλάμους ΜΕΘ νοσοκομείου της Αθήνας, με ασθενείς και νοσηλευτικό προσωπικό να δίνουν μάχη απέναντι στον κορονοϊό.

Ο φωτορεπόρτερ Αλέξανδρος Μιχαηλίδης και το πρακτορείο SOOC μοιράζονται στιγμές συγκίνησης, αγωνίας, πόνου, στιγμές που συγκλονίζουν.

Σε μια συγκλονιστική εικόνα βλέπουμε μια εργαζόμενη του νοσοκομείου να κρατάει ένα τάμπλετ μπροστά από μια γυναίκα που είναι διασωληνωμένη για να επικοινωνήσει με τους δικούς της ανθρώπους. Πόσο πραγματικά σπουδαίο είναι για την ασθενή μέσα στη μοναξιά της ασθένειας, να μπορεί να ακούσει έναν ενθαρρυντικό λόγο από έναν δικό της άνθρωπο. 

Σε άλλες αντικρίζουμε ασθενείς ξαπλωμένους στα κρεβάτια της ΜΕΘ και εργαζόμενους με τις χαρακτηριστικές στολές και τις μάσκες να δίνουν μάχη δίπλα στους διασωληνωμένους. Η καθημερινότητα των ανθρώπων της «πρώτης γραμμής» προκαλεί δέος.

Πραγματικά συγκλονιστικές φωτογραφίες:

ΜΕΘ covid νοσοκομείο sooc ΜΕΘ covid νοσοκομείο sooc ΜΕΘ covid νοσοκομείο sooc ΜΕΘ covid νοσοκομείο sooc ΜΕΘ covid νοσοκομείο sooc ΜΕΘ covid νοσοκομείο sooc

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ