07-03-2021

Κορονοϊός: Σάλος με καθηγήτρια λυκείου που αρνιόταν να φορέσει μάσκα και συνελήφθη (video)

Τι συνέβη σε σχολείο στον Υμηττό

Σάλος έχει προκληθεί με φιλόλογο στο 1ο ΕΠΑΛ Υμηττού που αρνείται να φορέσει μάσκα εν ώρα μαθήματος και τελικά συνελήφθη. Ισχυριζόταν ότι δεν υπάρχει κορονοϊός. Στις παρακλήσεις των μαθητών να φορέσει μάσκα, εκείνη απαντούσε με απουσίες…

«Η καθηγήτρια αυτή έχει μία δική της ιδεολογία, να το πω έτσι. Δεν θέλει να φοράει τη μάσκα», υποστηρίζει μαθητής της και συνεχίζει: «Της λέμε και εμείς οι ίδιοι οι μαθητές να φορέσει μάσκα, αλλά αρνείται».

Η Όλγα Χριστινάκη, Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγου Γονέων Υμηττού ανέφερε στο κανάλι του Mega: «Μας ενημέρωσαν οι γονείς ανεπίσημα από το σχολείο ότι όντως υπάρχει μία καθηγήτρια που αρνείται να συμμορφωθεί με τις υποδείξεις και να φοράει τη μάσκα της και είναι προφανές ότι έχει προκληθεί μία αναστάτωση».

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν γίνει δεκάδες συστάσεις στην εν λόγω καθηγήτρια, ακόμα και από το διευθυντή του σχολείου, αλλά εκείνη δεν συμμορφώνεται.

Οι συστάσεις για να φορέσει τη μάσκα της ήταν καθημερινές ακόμα και από τον διευθυντή του σχολείου, αλλά δεν συμμορφώθηκε. Πάρα το γεγονός ότι έχει γίνει αναφορά και στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση, η φιλόλογος επέμενε να μην φοράει μάσκα, ενώ δεν κρατούσε ούτε τις απαραίτητες αποστάσεις με τους μαθητές.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ