29-10-2020

Στην Αλβανία φέρεται να έχει διαφύγει ο βασικός ύποπτος της διπλής δολοφονίας στο Λουτράκι (video)

Πού στρέφονται οι έρευνες

Στην Αλβανία φέρεται να έχει διαφύγει ο βασικός ύποπτος, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, της φρικτής δολοφονίας με τσεκούρι του άτυχου ζευγαριού στο Λουτράκι.

Ο 45χρονος ύποπτος, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, είχε συλληφθεί στο παρελθόν και είχε καταδικαστεί για ληστείες και ναρκωτικά. Πριν τρία χρόνια αποφυλακίστηκε και έκανε σχέση με την άτυχη γυναίκα, ενώ όταν το ζευγάρι χώρισε πριν από μερικούς μήνες, ο άνδρας άρχισε τις απειλές, λέγοντάς της χαρακτηριστικά «ή εμένα ή κανέναν».

Ο 45χρονος λίγε ώρες μετά τη δολοφονία ενώ προσπαθούσε να διαφύγει έπεσε σε μπλόκο της αστυνομίας στο Αγρίνιο. Του έκαναν έλεγχο και αμέσως μετά τον άφησαν να φύγει. Η δολοφονία δεν είχε αποκαλυφθεί ακόμα και το πιο πιθανό είναι ο ύποπτος να πρόλαβε να περάσει τα σύνορα με την Αλβανία, όπου πιθανόν βρήκε κρησφύγετο.

Όπως αναφέρει με το τοπικό μέσο «loutraki365.gr», ο συγκεκριμένος άνδρας φέρεται να είχε «στενές επαφές» τα τελευταία χρόνια στο «νησί των Ανέμων» καθώς εργαζόταν εκεί περιστασιακά.

Οι ίδιες πληροφορίες επισημαίνουν πως στο ίδιο νησί διαμένει και ο πρώην άντρας της γυναίκας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην σύζυγος της 45χρονης είναι ιδιοκτήτης ενοικιαζόμενων δωματίων και ενός καταστήματος.

Παράλληλα οι αστυνομικοί ερευνούν ακόμη και το παρελθόν του φαρμακοποιού με τον οποίο διατηρούσε σχέση η μασέρ τα τελευταία χρόνια.