28-10-2020

Συνελήφθη ο ιερέας που έκανε κήρυγμα κατά της μάσκας στο Ρέθυμνο (video)

Κλινικές περιπτώσεις...

Χειροπέδες πέρασαν αστυνομικοί στα χέρια του ιερέα που τη Δευτέρα αποφάσισε να κάνει κήρυγμα στους γονείς μαθητών κατά τη διάρκεια του αγιασμού, στο Νηπιαγωγείο του Ατσιπόπουλου, στο Ρέθυμνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, ο 47χρονος ιερέας που έβγαλε λόγο κατά των μασκών, συνελήφθη με την κατηγορία της διέγερσης κατά νόμων.

Ο ιερέας αποφάσισε ξαφνικά να προχωρήσει σε ένα πρωτοφανές κήρυγμα κατά της χρήσης μάσκας στα σχολεία από τους μαθητές. Τα όσα έλεγε προκάλεσαν την αντίδραση των γονέων που βρίσκονταν στον χώρο, με αποτέλεσμα εκείνος να χαρακτηρίζει αντισυνταγματική τη χρήση της μάσκας και να ζητάει να περάσει μία βόλτα από το σπίτι τους για να τους δείξει με στοιχεία ότι αυτά που λέει είναι σωστά.

Μάλιστα, όταν κάποιοι γονείς έδειξαν την αντίθεσή τους με όσα έλεγε και άρχισαν να του ζητούν να ολοκληρώσει, ώστε να πάνε και στις δουλειές τους, εκείνος ξεκίνησε νέα λεκτική επίθεση:

«Εντάξει, Συριζαίοι, εντάξει. Είδαμε την υποκρισία σας. Κάνατε συλλαλητήρια για τον Φύσσα, για τον Γρηγορόπουλο, για τον ομοφυλόφιλο και όχι για τα παιδιά σας και την χρήση μάσκας».