08-03-2021

Στον Εισαγγελέα ο φάκελος για την ομάδα «Κανένα παιδί με μάσκα στο σχολείο»

εδομένου ότι προτρέποντας τους γονείς να στείλουν τα παιδιά τους χωρίς μάσκες στα σχολεία, οι διαχειριστές απειλούν τη δημόσια υγεία, θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις στη Δικαιοσύνη

Στον Εισαγγελέα πρόκειται να διαβιβαστεί σήμερα, Παρασκευή, ο φάκελος για την υπόθεση της σελίδας – ομάδας που έχει δημιουργηθεί στο Facebook υπό την ονομασία «Κανένα παιδί με μάσκα στο σχολείο», όπου γονείς προτρέπονται (και προτρέπει και ο ένας τον άλλον) να στείλουν τα παιδιά τους χωρίς μάσκα στα σχολεία ως ένδειξη ανυπακοής στα νέα μέτρα.

Η έρευνα ξεκίνησε στο πλαίσιο της εντολής για παραπομπή στη Δικαιοσύνη αναφορών στο Διαδίκτυο για θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με τον κορονοϊό. Δεδομένου ότι προτρέποντας τους γονείς να στείλουν τα παιδιά τους χωρίς μάσκες στα σχολεία, οι διαχειριστές απειλούν τη δημόσια υγεία, θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις στη Δικαιοσύνη.

Το πρόβλημα, ωστόσο, δεν εντοπίζεται μόνο στη συγκεκριμένη σελίδα. Διότι υπάρχουν ήδη κι άλλες που έχουν κάνει την εμφάνισή τους στο Facebook με τη διαφορά ότι πρόκειται για κλειστές ομάδες και άρα δεν είναι εμφανείς.

Το εντυπωσιακό είναι ότι όλες αποκτούν χιλιάδες μέλη σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα…

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ