09-05-2021

Βίντεο – ντοκουμέντο από την άγρια συμπλοκή Γάλλων στη Χερσόνησο: Τον κάρφωσε με σπασμένο μπουκάλι

Πονηρός ο δράστης αλλά δεν μπόρεσε να ξεγελάσει τις Αρχές και τώρα θα κληθεί να λογοδοτήσει

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στη Χερσόνησο της Κρήτης τα ξημερώματα της Κυριακής (16/08) με την άγρια συμπλοκή μεταξύ νεαρών γάλλων τουριστών, που είχε σαν αποτέλεσμα ένας εξ αυτών να καταλήξει στο νοσοκομείο, και αυτό κατεγράφη περαστικοί. Με τις εικόνες να συγκλονίζουν… 

Στο βίντεο που εξασφάλισε η Κρήτη TV, φαίνεται το θύμα να πέφτει κάποια στιγμή αιμόφυρτο στο έδαφος σφαδάζοντας από τους πόνους. Ο τραυματίας νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ οι αστυνομικοί του Τμήματος Χερσονήσου έκαναν αγώνα για να εντοπίσουν τον 24χρονο δράστη, ο οποίος έκοψε τα μαλλιά του και ξυρίστηκε ώστε να μην μπορεί να τον συνδέσει κανείς με το αιματηρό επεισόδιο. Κατάφεραν, ωστόσο, με συντονισμένες κινήσεις να φτάσουν στα ίχνη του και να τον οδηγήσουν στα κρατητήρια μαζί με ακόμη 12 άτομα.

Το χρονικό

Για άγνωστο μέχρι τώρα λόγο 10 νεαροί Γάλλοι ηλικίας 18 – 30 ετών πιάστηκαν στα χέρια στην παραλιακή λεωφόρο της Χερσονήσου όπου έκαναν τις διακοπές τους.

Τις σπρωξιές, τις μπουνιές και τις κλωτσιές διαδέχτηκαν οι κραυγές ενός 20χρονου ο οποίος έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος.

Πάνω στη συμπλοκή ένας από τος συμπατριώτες του τον κάρφωσε στα πλευρά με σπασμένο μπουκάλι.

Σκηνές που κατέγραψε περαστικός με το κινητό του και εξελίχθηκαν στο κρυφό χαρτί στα χέρια των αστυνομικών της Χερσονήσου που δεν άργησαν να μάθουν ότι το βιντεάκι κυκλοφορούσε στο διαδίκτυο.

Η συνέχεια δόθηκε στο Τμήμα όπου κατέληξαν ο ένας μετά τον άλλο και οι 10 νεαροί Γάλλοι που συμμετείχαν στη συμπλοκή.

Κανένας όμως δεν ταίριαζε στην περιγραφή το ατόμου που χτύπησε το θύμα με το σπασμένο μπουκάλι.

Οι αθρόες συλλήψεις δεν άφησαν ικανοποιημένους τους αστυνομικούς που… το τερμάτισαν αναζητώντας απάντηση στο γρίφο.

Δεν μπορεί, ο δράστης θα έπρεπε να είναι ανάμεσα στους προσαχθέντες. Κανείς όμως δεν έμοιαζε στο μακρυμάλλη με τα μούσια που εικονίζεται να χτυπά το θύμα.

Ακολουθώντας τη “δοκιμασμένη συνταγή” οι αστυνομικοί του Τμήματος Χερσονήσου τα έκαναν όλα από την αρχή εξετάζοντας έναν έναν τους κατηγορουμένους, τα υπάρχοντα και τα δωμάτια τους.

Εκεί βρέθηκε και η απάντηση αφού ο τετραπέρατος Γάλλος είχε επιστρατεύσει την “ψιλή” .

Έκοψε τα μαλλιά του και ξύρισε τα γένια του για να μην μπορεί να τον αναγνωρίσει κανείς και να τον συνδέσει με το επεισόδιο. Μάταια όμως όπως αποδείχθηκε.

Πηγή: Κρήτη TV

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ