25-01-2021

Πρωτοβουλία οργάνωσης Αλληλέγγυου Φροντιστηρίου στη Χίο

Η πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Χίου, μετά από χρόνια έμπρακτης βοήθειας μέσα από διάφορες δομές, προχωρά στην δημιουργία Αλληλέγγυου Φροντιστηρίου λόγω των αναγκών που έχουν δημιουργηθεί σε αυτόν τον τομέα. Εξαιτίας αυτού, απευθύνει κάλεσμα σε αλληλέγγυους πολίτες, που θέλουν να βοηθήσουν έτσι ώστε να υλοποιηθεί αυτό το εγχείρημα.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση τους:

H Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Χίου και οι Αλληλέγγυοι συμπολίτες μας έχουμε αποδείξει έμπρακτα όλα τα προηγούμενα χρόνια ότι η ίδια η κοινωνία μπορεί μέσα από δικές της δομές να καλύπτει ως ένα σημαντικό βαθμό τις ανάγκες της.

Αποφασίσαμε λοιπόν να πάρουμε την Πρωτοβουλία οργάνωσης Αλληλέγγυου Φροντιστηρίου και ελπίζουμε ότι θα υιοθετηθεί από την τοπική κοινωνία και ιδιαίτερα τους καθηγητές και τους δασκάλους της πόλης μας . Για αυτό το σκοπό καλούμε τους καθηγητές και τους δασκάλους της πόλης μας, να δηλώσουν τη συμμετοχή τους προκειμένου να οργανώσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα και γρηγορότερα το Αλληλέγγυο Φροντιστήριο και να απαλύνουμε τις οικογένειες των συμπολιτών μας που δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν οικονομικά σε αυτό το έξοδο.

Αυτή μας η πρωτοβουλία αποτελεί μια πρώτη προσπάθεια για την οργάνωση του Αλληλέγγυου Φροντιστηρίου η οποία θα υλοποιηθεί μόνο αν οι Συμπολίτες μας το επιθυμούν και το αποδείξουν έμπρακτα.

Στηριζόμαστε σε όλους εσάς για να μπορούμε να συνεχίσουμε όλα όσα κάνουμε και να σχεδιάσουμε καινούργιες δράσεις.
ΤΗΛ.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:2271044056

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ