09-05-2021

Εξεγέρθηκαν οι επιβάτες της SeaJets – Υποδειγματικοί οι εργαζόμενοι στα Blue Star

Την επέμβαση του Λιμενικού προκάλεσαν καταγγελίες επιβατών

Εικόνες χάους επικράτησαν στο πλοίο “WorldChampion” της SeaJets, το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο Σύρο-Μύκονο-Πάρο-Νάξο-Σαντορίνη, σύμφωνα με πληροφορίες του Capital.gr. Σύρο-Μύκονο-Πάρο-Νάξο-Σαντορίνη, σύμφωνα με πληροφορίες του Capital.gr.

Η θερμοκρασία στο εσωτερικό του πλοίου ήταν σύμφωνα με τους επιβάτες πολύ υψηλή, καθώς ο κλιματισμός δεν λειτουργούσε, με αποτέλεσμα αρκετός κόσμος να έχει τάση λιποθυμίας.

Έτσι, αρκετοί επιβάτες άρχισαν να φωνάζουν και να ζητούν από το προσωπικό να δουλέψει ο κλιματισμός σωστά γιατί η παραμονή τους στο πλοίο μόνο ευχάριστη δεν ήταν.

Μάλιστα, οι υψηλές θερμοκρασίες καθιστούν δύσκολη τη χρήση μάσκας και δη σε μια περίοδο όπου έχει κριθεί απαραίτητη λόγω της σημαντικής αύξησης των κρουσμάτων με κορονοϊό. 

Καταγγελίες για το προσωπικό που δεν φορούσε γάντια

Σύμφωνα με καταγγελίες επιβατών, το προσωπικό του πλοίου δεν φορούσε γάντια και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο έγινε σχετική καταγγελία στο λιμενικό, κλιμάκιο του οποίου έκανε έφοδο στο πλοίο, προκειμένου να επιβάλει πρόστιμα στην εταιρεία.

Οι επιβάτες διαμαρτύρονται και ζητούν επιστροφή των ναύλων που κατέβαλαν, ενώ αναμένεται η αντίδραση της εταιρείας.

Υποδειγματικοί οι εργαζόμενοι στα Blue Star

Όλα τα παραπάνω έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τα όσα συμβαίνουν στα πλοία της Blue Star Ferries. Το προσωπικό τηρεί απαρέγκλιτα όλα τα μέτρα ασφαλείας που επιβάλει το υπουργείο, έτσι ώστε οι επιβάτες να μην αισθανθούν ούτε στιγμή κίνδυνο σε ό,τι αφορά στη διάδοση του κορονοϊού.

Αυτό το διαπιστώσαμε ιδίοις όμμασι σε πρόσφατο ταξίδι μας σε νησί του Αιγαίου.

Αρκετοί μάλιστα επιβάτες έδιναν συγχαρητήρια, φεύγοντας, στα μέλη του προσωπικού γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο. Επειδή τηρούσαν όλα τα μέτρα ασφαλείας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ