09-05-2021

Γαμήλιο γλέντι στη Θεσσαλονίκη: «Δεν κάναμε κάτι που δεν κάνει όλος ο κόσμος» λέει ο γαμπρός (video)

Συνολικά 16 άτομα έχουν βρεθεί θετικά στον κοροναϊό μέχρι στιγμής

Σε «βόμβα» διασποράς κορονοϊού έχουν εξελιχθεί ο γάμος και η δεξίωση που ακολούθησε στη Θεσσαλονίκη, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικούς δελτίου του ΣΚΑΙ, τα κρούσματα έχουν φτάσει τα 16. Υπάρχουν φόβοι για περισσότερα, με τους καλεσμένους να ήταν πάνω από 300. «Δεν κάναμε κάτι που δεν κάνει όλος ο κόσμος. Δεν είχαμε χαιρετισμούς στην εκκλησία», λέει ο γαμπρός που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό μετά το γαμήλιο γλέντι, ενώ παρόμοιο περιστατικό συνέβη και στις Σέρρες.

Σημειώνεται ότι θετικός στον κορονοϊό είναι και ο πατέρας του γαμπρού. Όπως αναφέρθηκε, συνολικά 16 άτομα έχουν βρεθεί θετικά μέχρι στιγμής, ενώ ο γαμπρός μίλησε και με τους γιατρούς στο νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το οικογενειακό περιβάλλον υπήρχε μόνο ένα άτομο που είχε έρθει από το εξωτερικό πριν από ενάμισι περίπου μήνα, ενώ περίπου 100 άτομα έχουν δώσει δείγμα γιατί είχαν ύποπτα συμπτώματα και αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Ο γαμπρός μίλησε στον «ΣΚΑΪ» για το τι συνέβη. Τόνισε πως την Τρίτη (28/07) άρχισε να νιώθει μια αδιαθεσία και ανέβασε πυρετό. Την επόμενη μέρα έλαβε μηνύματα και από κάποιους καλεσμένους που είχαν επίσης ύποπτα συμπτώματα. Πήγαν στο νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη όπου υπεβλήθησαν σε εξετάσεις και βγήκαν θετικοί.

«Φοβήθηκα. Οι πρώτοι γιατροί ήταν λίγο καθησυχαστικοί. Οι δεύτεροι γιατροί που με συνάντησαν γιατί αλλάξανε βάρδια λίγο με τρομάξανε είναι η αλήθεια, γιατί είδαν και τα λευκά μου χαμηλά και μου είπαν “είσαι ομάδα υψηλού κινδύνου”. Εκεί λίγο φοβήθηκα», υπογράμμισε ο γαμπρός.

Για τον γάμο είπε: «Δεν κάναμε κάτι που δεν κάνει όλος ο κόσμος. Ούτε χαιρετισμούς είχαμε στην εκκλησία, ούτε μέσα στο κέντρο περάσαμε από τα τραπέζια. Αν είχαμε τίποτα ήταν δυνατό να κάναμε το γάμο;».

Αναφορικά για το ποιος μπορεί να ήταν η «πηγή» του ιού ο γαμπρός είπε: «Το μυαλό μου δεν πάει πουθενά. Κανένας δεν ήταν άρρωστος, δεν ένιωθε άρρωστος».

Είναι παραπάνω τα κρούσματα;

Σημειώνεται πως πολλοί από τους καλεσμένους του γάμου έχουν επισκεφθεί
ιδιωτικά εργαστήρια προκειμένου να υποβληθούν σε τεστ Covid-19. Σύμφωνα με μαρτυρίες στο site «Voria.gr», φαίνεται ότι τα κρούσματα δεν ανέρχονται μόνο σε 11, αλλά υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι είναι πολλά περισσότερα, καθώς δεν έχουν συμπεριληφθεί τα κρούσματα από τα εξωτερικά εργαστήρια.

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με πηγές, μεταξύ των ατόμων που έχουν βγει θετικοί στον κορονοϊό είναι η νύφη, ο γαμπρός, η μητέρα του γαμπρού, η αδερφή, ο πατέρας, η σύζυγος του πατέρα, αλλά και ο DJ της δεξίωσης.

Ο τελευταίος μίλησε, μάλιστα, στο κεντρικό δελτίο του «Star» και έκανε γνωστό πως βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό καθώς και το τι διαδραματίστηκε στο γάμος.

Νέος γάμος «βόμβα» κορονοϊού στις Σέρρες: Σε καραντίνα όλοι οι καλεσμένοι

Μετά τον γάμο «βόμβα» κορονοϊού στη Θεσσαλονίκη και δεύτερη παρόμοια εκδήλωση, αυτή τη φορά στις Σέρρες, προκαλεί ανησυχία και φόβους για νέα έκρηξη κρουσμάτων κορονοϊού. Όλοι οι καλεσμένοι που ήταν στον γάμο που έγινε την προηγούμενη Κυριακή (26/07) σε χωριό των Σερρών έχουν μπει σε καραντίνα.

Σύμφωνα με τον νομίατρο Σερρών, ένας 30χρονος σερραϊκής καταγωγής βρέθηκε θετικός ενώ και άλλα τρία άτομα που εξετάστηκαν στην Αθήνα βρέθηκαν επίσης θετικά. Πρόκειται για το 3ο κρούσμα στις Σέρρες αυτή την εβδομάδα και το 15ο συνολικά στην Περιφερειακή Ενότητα των Σερρών.

Οι αρχές πάντως προβληματίζονται για τους γάμους, καθώς σύμφωνα με τον νομίατρο είναι μία επικίνδυνη κατάσταση για τη μετάδοση της νόσου. Όλοι βρίσκονται σε καραντίνα στο σπίτι τους ενώ συγχρόνως γίνεται ιχνηλάτηση των επαφών τους…

Υπενθυμίζεται ότι οι λοιμωξιολόγοι είχαν αναφέρει ότι οι γάμοι και οι βαπτίσεις αποτελούν εστίες κινδύνου για τον κορονοϊό και στα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν, μπήκε όριο 100 ατόμων σε όλες τις τελετές.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ