19-01-2021

Αστυνομική επιχείρηση στο κέντρο της Αθήνας για παρεμπόριο και ναρκωτικά (video)

Έγιναν προσαγωγές ατόμων στην οδό Γερανίου

Επιχείρηση της δίωξης ναρκωτικών έγινε την Τετάρτη (24/06) σε κτήριο στην οδό Γερανίου στην Ομόνοια στο κέντρο της Αθήνας για παρεμπόριο και ναρκωτικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες έγιναν προσαγωγές ατόμων που ήταν μέσα. Στο κτίριο βρίσκονταν αρκετά ακόμα άτομα. Η όλη επιχείρηση διεξήχθη παρουσία εισαγγελέα.

Οι Αρχές είχαν εδώ και καιρό την πληροφορία ότι στον συγκεκριμένο χώρο υπάρχουν ναρκωτικά και προϊόντα παρεμπορίου, και αφού παρακολούθησαν την περιοχή αποφάσισαν να επέμβουν.

Όπως μετέδωσε το «OPEN TV», στο κτήριο βρέθηκαν κυρίως αλλοδαποί (Πακιστανοί και Αφγανοί), ενώ οι αστυνομικοί απέκλεισαν την περιοχή και πραγματοποίησαν έρευνες σε κάθε δωμάτιο του κτηρίου, ψάχνοντας ποια είναι τα άτομα που διαμένουν στο οίκημα. Παράλληλα, στο σημείο έφτασε πούλμαν της ΕΛΑ. ώστε να παραλάβει άτομα για τα οποία διατάχθηκε να γίνει προσαγωγή.

Σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελληνική Αστυνομία πραγματοποιεί τέτοια επιχείρηση στο κέντρο της Αθήνας με στόχο να σταματήσει το παρεμπόριο, ενώ και η διακίνηση ναρκωτικών δεν έχει σταματήσει.

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγους μήνες δυο αντίπαλα στρατόπεδα συγκρούστηκαν με λοστούς και μαχαίρια. Ένας από τους αλλοδαπούς είχε δεχτεί μαχαιριά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας αλλοδαπός και ένας άλλος είχε τραυματιστεί σοβαρά.

Φωτογραφίες: eurokinissi.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ