22-01-2021

Αποκαλύψεις για τον θάνατο 14χρονης μετά από πάρτι στη Σαντορίνη (video)

Δύο μπουκάλια αλκοόλ φέρεται να είχε καταναλώσει το κορίτσι , με βάση τις τοξικολογικές εξετάσεις - Τι είπαν η μητέρα και ο δικηγόρος της οικογένειας

Πριν από έναν χρόνο είχε συγκλονιστεί η χώρα από τον θάνατο της 14χρονης Κατερίνας στη Σαντορίνη μετά από πάρτι και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, ήρθαν να ρίξουν φως στα αίτιά του.

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή «Μαζί σου» στον ΣΚΑΪ, η δηλητηρίαση από υπερβολική ποσότητα αλκοόλ, είναι η επίσημη αιτία θανάτου της Κατερίνας που «έφυγε» στο πάρτι γενεθλίων της φίλης της. Αυτό έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις, που με τόση αγωνία περίμεναν οι συγγενείς του κοριτσιού.

Υπενθυμίζεται ότι το τραγικό συμβάν έγινε στις 28 Μαΐου 2019 και το Σάββατο (30/050 ήταν, μάλιστα, το μνημόσυνο του αδικοχαμένου παιδιού… Το κορίτσι ήταν καλεσμένο σε πάρτι γενεθλίων στενής φίλης.

«Βασικά δεν ήθελα να την αφήσω να πάει. Κάτι μου έλεγε μην τη στείλεις. Και μου έλεγε μαμά είναι η τελευταία φορά που θα πάω σε αυτά τα παιδιά», έλεγε με κλάματα η μητέρα της, μη μπορώντας να πιστέψει όσα συνέβησαν…

Σύμφωνα με την ίδια, την ημέρα που έγινε το κακό, εκείνη έπαιρνε τηλέφωνο το παιδί της και της έλεγαν ότι ήταν τουαλέτα ενώ το παιδί στην πραγματικότητα, ήταν αναίσθητο και αβοήθητο.

«Μου λέγαν ότι είναι τουαλέτα το παιδί και το παιδί ήταν νεκρό… Ξανάπαιρνα στο κινητό και στο τέλος το έπιασε η φίλη της και μου είπε ότι το παιδί το πήγαιναν στο νοσοκομείο. Εγώ όταν έφτασα εκεί το παιδί ήταν νεκρό», είπε η χαροκαμένη μάνα, μιλώντας στη συγκεκριμένη εκπομπή.

Όπως είπε η δικηγόρος της οικογένειας, Ιωάννα Παναγοπούλου: «Η οικογένεια έχει κάνει μήνυση από την πρώτη στιγμή… Περιμέναμε με αγωνία τα αποτελέσματα της νεκροτομής, την ιστολογική… Με το που βγήκαν τα αποτελέσματα και είναι στα χέρια του εισαγγελέα, θα έχουμε γρήγορα εξελίξεις… Υπάρχει και η έκθεση του τεχνικού μας συμβούλου. Αυτό που μπορώ να πω, είναι ότι το κορίτσι αυτό ήταν μία ώρα λιπόθυμο και αβοήθητο. Υπάρχουν μαρτυρικές καταθέσεις, ακόμη και από τα παιδιά που ήταν στο πάρτι. Έχουμε μία ώρα τουλάχιστον ένα κορίτσι χωρίς τις αισθήσεις του, μόνο και αβοήθητο. Δεν το πήγαν αμέσως στο νοσοκομείο».

Είχε πιει δύο μπουκάλια αλκοόλ

Αυτό είπε, μιλώντας στην εκπομπή, ο τεχνικός σύμβουλος που έχει ορίσει η οικογένεια του κοριτσιού. Ότι δηλαδή η 14χρονη ήπιε πάνω από ένα μπουκάλι αλκοόλ. Ίσως και δύο… «Η τοξικολογική εξέταση δεν έδειξε μια κατανάλωση που είναι 2, 3, 5 ποτήρια. Μιλάμε για μεγάλη ποσότητα. Μιλάμε για 2 φιάλες…», τονίστηκε…

Πηγή: Εκπομπή «Μαζί σου» στον ΣΚΑΪ

Βίντεο: newsit.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ