18-02-2021

Επίθεση με βιτριόλι: Στα ίχνη του δράστη η ΕΛΑΣ

Τι εκτιμούν οι ερευνητές

Οι έρευνες της ΕΛΑΣ πλέον έχουν στραφεί προς συγκεκριμένη κατεύθυνση. Οι αναλύσεις από τα ίχνη των κινητών τηλεφώνων συγκεκριμένων προσώπων που δείχνουν τις διαδρομές τους εκείνο το πρωινό της 20ης Μαΐου στην Καλλιθέα, περιμένουν τα στελέχη της ΕΛΑΣ για να πλησιάσουν σε αποτέλεσμα στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει.

Η ομάδα των αξιωματικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας, έχει καταλήξει στο ποια ειναι η πιθανή δράστις της επίθεσης με βιτριόλι στην άτυχη 34χρονη Ιωάννα. Και αυτό διότι από τον κύκλο των πέντε γυναικών που θεωρούνται ύποπτες η μία δείχνει να συγκεντρώνει τις περισσότερες εκτιμήσεις ότι έκανε την επίθεση. Για αυτό και στην ΕΛΑΣ αναζητούν αδιάσειστα στοιχεία από καταθέσεις και επιστημονικά δεδομένα από κάμερες και κινητά τηλέφων.

Δευτέρα ίσως η νέα κατάθεση από την 34χρονη Ιωάννα

Δέκα ημέρες μετά την επίθεση με θειικό οξύ σε βάρος της Ιωάννας, η 34χρονη συνεχίζει να δίνει τη μάχη μέσα από τον ψυχρό θάλαμο της Μονάδας Εγκαυμάτων στο Θριάσιο νοσοκομείο.

Οι αστυνομικοί, αντιλαμβάνονται ότι η Ιωάννα είναι ταλαιπωρημένη, δυσκολεύεται ακόμη και να μιλήσει το πρόσωπο της ειναι καλυμμένο με γάζες και αυτό που περιμένουν είναι μετά από συνεννόηση με την ομάδα των ιατρών που την παρακολουθεί να πάρουν το πράσινο φως για να την επισκεφθούν και να συνομιλήσουν μαζί της. Και εκτιμούν ότι αυτό μπορεί να γίνει τη Δευτέρα

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ