07-05-2021

Επίθεση με βιτριόλι: Οι έρευνες της Αστυνομίας στο επαγγελματικό περιβάλλον της 34χρονης (video)

Δυο πρόσωπα φέρεται να έχουν έχουν ισχυρό άλλοθι την ώρα που η ΕΛΑΣ «χτίζει» το προφίλ του θύτη

Την ώρα που με βάση ρεπορτάζ από το «Έθνος της Κυριακής» έγινε γνωστό ότι η ΕΛΑΣ «χτίζει» το προφίλ του θύτη και είναι θέμα χρόνου οι συλλήψεις, νέα στοιχεία ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της 34χρονης, που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, ενώ πήγαινε στη δουλειά της.

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή «Μαζί σου» στον «ΣΚΑΪ» οι έρευνες έχουν στραφεί στο επαγγελματικό περιβάλλον της 34χρονης, ενώ υπάρχουν πρόσωπα που έχουν ισχυρό άλλοθι. Τι αποκαλύπτεται από τη συνομιλία του θύματος με τους αστυνομικούς

Οι έρευνες στο επαγγελματικό περιβάλλον της 34χρονης Ιωάννας πραγματοποιήσε το Σάββατο (23/05) η Αστυνομία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν στο συγκεκριμένη εκπομπή, οι Αστυνομικοί είχαν μία ανεπίσημη συνομιλία με την 34χρονη, η οποία τους είπε κάποιες εκτιμήσεις της για τη δράστη που ίσως να έχει σχέση με το επαγγελματικό της περιβάλλον.

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί έλαβαν εκ νέου κατάθεση από ένα σημαίνον στέλεχος της εταιρείας, στην οποία εργάζεται το θύμα, και έκαναν έρευνα στο αυτοκίνητό του.
Ακολούθησε έρευνα σε μία γυναίκα που σχετίζεται με αυτό το πρόσωπο της εταιρείας, αλλά η ίδια δεν έχει σχέση με το επαγγελματικό περιβάλλον της 34χρονης. Και οι δύο, είχαν ισχυρότατο άλλοθι για την ημέρα και ώρα της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα και έτσι… έχουν αποκλειστεί ως ύποπτοι από τις αρχές.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η 34χρονη προσπάθησε να περιγράψει τη γυναίκα που της επιτέθηκε, μένοντας ωστόσο στο ίδιο πλαίσιο: μαύρα ρούχα, χειρουργική μάσκα, δεν ήταν ξανθιά και ίσως ήταν ψηλή.

Ακούστε τη μαρτυρία καταστηματάρχη:


Βίντεο:newsit.gr

Τα βίντεο «κλειδιά»

Εν τω μεταξύ, δυο σημαντικά βίντεο που είναι δυνατόν να οδηγήσουν στην ταυτότητα της γυναίκας που οργάνωσε την επίθεση με το βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης λογίστριας, αλλά και του ανθρώπου που την βοήθησε στην διαφυγή της από το σημείο του περιστατικού, έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί της ΕΛΑΣ και τα εξετάζουν καρέ καρέ.

Πρόκειται για βίντεο από κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας, τα οποία – σύμφωνα με πληροφορίες – είναι σημαντικά και δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας καθώς οι αστυνομικοί τα κρατούν ως επτασφράγιστο μυστικό για την εξέλιξη των ερευνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώτο βίντεο δείχνει μια γυναίκα με σκούρα ρούχα να περπατά ψύχραιμη στο ίδιο πεζοδρόμιο που βρίσκεται το κτήριο, όπου δέχτηκε η 34χρονη την επίθεση, και μάλιστα μόλις ενάμιση με δυο μέτρα από το σημείο και κυρίως μόλις ενάμιση λεπτό μετά το σοβαρό περιστατικό με το καυστικό υγρό.

Το δεύτερο βίντεο που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές και ίσως είναι και το πιο σημαντικό, δείχνει την ίδια γυναίκα με τα σκούρα ρούχα και την χειρουργική μάσκα, τουλάχιστον 10 μέτρα μακριά από το σημείο της επίθεσης, να επιβιβάζεται σε ένα αυτοκίνητο το οποίο οδηγεί άλλο άτομο, ίσως γυναίκα και να απομακρύνονται από το σημείο.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές πληροφόρησης, τα βίντεο έχουν μεταφερθεί στα ειδικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ προκειμένου να «καθαριστούν», σε μια προσπάθεια να φανεί ο αριθμός κυκλοφορίας του οχήματος, ώστε στο επόμενο στάδιο να εντοπιστεί ο ιδιοκτήτης και ο οδηγός.

(πληροφορίες από εκπομπή «Μαζί σου» στον ΣΚΑΪ και «Έθνος της Κυριακής»)

Βίντεο από: newsit.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ