06-05-2021

Βίντεο-ντοκουμέντο: Εικόνες άγριας βίας μεταξύ φανατικών οπαδών στο Ίλιον – Τους χτυπούσαν δίχως έλεος

Ωμή βία από χούλιγκαν στη μέση του δρόμου στο Πάρκο Τρίτση

Βίντεο ντοκουμέντο από ενέδρα χούλιγκαν σε αντιπάλους ομάδας, που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (12/05), στο Πάρκο Τρίτση στο Ίλιον, έφερε στο φως της δημοσιότητας το «Open TV». Ο απολογισμός του επεισοδίου ήταν ο τραυματισμός δύο ατόμων εκ των οποίων ο ένας ήταν ανήλικος. Με ξύλα, καδρόνια και ρόπαλα, χούλιγκαν έστησαν ενέδρα τη νύχτα σε δύο νεαρούς αντίπαλης ομάδας…

Στο αποκαλυπτικό βίντεο ντοκουμέντο του Ανοιχτού Καναλιού φαίνεται η άγρια επίθεση που δέχθηκαν οι δύο νεαροί. Οι χούλιγκαν με ξύλα στα χέρια παγιδεύουν τα θύματά τους και τα χτυπούν χωρίς έλεος.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ένας από τους δύο νεαρούς την ώρα που οδηγεί τη μοτοσυκλέτα του δέχθηκε χτύπημα στο κεφάλι έχασε τον έλεγχο και έπεσε κάτω. Τότε δέχεται επίθεση από έξι άτομα. Ελάχιστα μέτρα πιο μακρυά άλλοι χούλιγκαν επιτίθενται στον συνεπιβάτη της μοτοσυκλέτας. Την υπόθεση ερευνά η υποδιεύθυνση αντιμετώπισης βίας στους αθλητικούς χώρους της διεύθυνσης ασφαλείας Αττικής.

Οι αρχές εκτιμούν ότι πρόκειται για αντίποινα στο μεγάλο πόλεμο που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε χούλιγκαν αντίπαλων ομάδων στα δυτικά προάστια.

Πηγές: OPEN TV, ethnos.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ