08-03-2021

Μεταναστευτικό: Στη Λέσβο την Κυριακή ο Μηταράκης

Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου θα παραστεί στα εγκαίνια του χώρου πρώτης ιατρικής αξιολόγησης, που δημιουργήθηκε στην περίμετρο του ΚΥΤ

Το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) Μόριας στη Λέσβο θα επισκεφθεί την Κυριακή (03/05), ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, προκειμένου να παραστεί στα εγκαίνια του χώρου πρώτης ιατρικής αξιολόγησης, που δημιουργήθηκε στην περίμετρό του.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, θα έχει σύσκεψη με τον διοικητή του ΚΥΤ και τον διευθυντή του περιφερειακού γραφείου Ασύλου του νησιού.

Στη συνέχεια, ο Υπουργός θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τον περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κώστα Μουτζούρη, τον δήμαρχο Μυτιλήνης, Στρατή Κύτελη, τον δήμαρχο Δυτικής Λέσβου, Ταξιάρχη Βέρρο, και τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων του ίδιου δήμου, καθώς και τους τέσσερις προέδρους των τοπικών κοινοτήτων της Μόριας.

Τέλος, ο κ. Μηταράκης θα συναντηθεί με τον μητροπολίτη Μυτιλήνης, Ερεσσού και Πλωμαρίου, Ιάκωβο, καθώς και με εκπροσώπους των Σωμάτων Ασφαλείας και του Λιμενικού Σώματος.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ