07-05-2021

Ο γιατρός Πάνος Μανώλας μιλάει από τη Νέα Υόρκη για τη μάχη κατά του κορονοϊού (video)

Τι λέει ο Δ/ντης Χειρουργικής του Νοσοκομείου «LENOX HILL» για την κατάσταση στη Νέα Υόρκη - Χειρούργησε ασθενή που έχει τον ιό και έπρεπε να κάνει τη συγκεκριμένη επέμβαση

Η κατάσταση είναι δύσκολη με τον κορονοϊό και στη Νέα Υόρκη, κάτι που περιέγραψε από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, ο Δ/ντης Χειρουργικής του Νοσοκομείου «LENOX HILL», Πάνος Μανώλας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Μαζί σου».

Ο ίδιος, λόγω μιας επείγουσας επέμβασης που έκανε σε ασθενή που έχει το ιό, μπήκε προληπτικά σε καραντίνα, για να προστατέψει τους συναδέλφους του και το εαυτό του.

Ο έλληνας γιατρός περιγράφει τη ζοφερή κατάσταση στην αμερικάνικη μεγαλούπολη, όπου νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση και ομογενείς ιατροί. Εξιστόρησε πως έκανε αυτή την επέμβαση στον συγκεκριμένο ασθενή που είχε μεγάλη ανάγκη, ενώ αναφέρθηκε και στο παρελθόν, όταν ο ίδιος και άλλοι γιατροί, έκαναν τον καθήκον τους χωρίς να σκέφτονται δικές τους επιπτώσεις.

Ο Πάνος Μανώλας αποκάλυψε πώς ο ίδιος δίνει τη μάχη στη δίνη του κορονοϊού. Μιλάει για την κατάσταση στη Νέα Υόρκη και στην Ελλάδα, ενώ προσφέρει συμβουλές για την αντιμετώπιση του Covid-19. Αναφέρει ότι είναι δύσκολο να επιβάλει κάποιος αυστηρά μέτρα σε μια τόσο μεγάλη πόλη, σε μια περιοχή, που η πειθαρχία απουσιάζει… 

Ακούστε όλη τη συνέντευξη του Πάνου Μανώλα:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ