07-05-2021

Κορονοϊός: Στο Αγρίνιο βεβαιώθηκε παράβαση που είχε χαρτί μετακίνησης για… ερωτική συνεύρεση

Τι έγραψε ο νεαρός άνδρας στο χαρτί που είχε πάνω του

Συνεχίζονται τα… ευτράπελα σε όλη τη χώρα με τις δικαιολογίες που επικαλούνται κάποιοι για να βγουν από τα σπίτια τους, λόγω της απαγόρευσης της κυκλοφορίας για τη μη εξάπλωση του κορονοϊού, με αποτέλεσμα να πέφτουν πρόστιμα.

Στο Αγρίνιο έπαθαν πλάκα οι αστυνομικοί, όταν σταμάτησαν έναν νεαρό άνδρα, προκειμένου να… τσεκάρουν την μετακίνησή του.

Όπως αναφέρει το «agrionionews» ο νεαρός Ρομά, έβγαλε ένα χαρτί πάνω στο οποίο είχε γράψει: «Βγαίνω για να πάω να κάνω έρωτα». Κάτι που του επέφερε πρόστιμο. Η δικαιολογία του νεαρού ήταν, μάλιστα, πως ο ίδιος δεν ξέρει να γράφει και ζήτησε από έναν φίλο του να του γράψει κάτι. Κι εκείνος πήρε την πρωτοβουλία να γράψει για ερωτική συνεύρεση. Διότι, αρχικά, φέρεται στο χαρτί να είχε γράψει: «Πάω να κάνω έρωτα». Η παράβαση ύψους 150 ευρώ βεβαιώθηκε κι εκείνος που πρέπει να πληρώσει είναι ο… εμπνευστής.

Κρήτη: Πήγαν για «ψώνια» στο σούπερ μάρκετ κι έφυγαν με χειροπέδες

Την ίδια ώρα, για ψώνια αλλά χωρίς να έχουν την πρόθεση να πληρώσουν, πήγαν τρία άτομα σε γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ στο Ηράκλειο στην περιοχή του Γαζίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του «ekriti», πρόκειται για μία γυναίκα και δύο άνδρες οι οποίοι μπήκαν στο σούπερ μάρκετ με κίνητρο την κλοπή.

Στην προσπάθειά τους να φύγουν με τα προϊόντα, έγιναν αντιληπτοί από τον υπεύθυνο της επιχείρησης και στη συνέχεια ενημερώθηκε η Αστυνομία. Στο σημείο έφτασε η Ομάδα ΔΙ.ΑΣ και τους φόρεσε χειροπέδες, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν προϊόντα αξίας περίπου 200 ευρώ.

Πηγές: agrinionews.gr, ekriti.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ