09-05-2021

Απίστευτο γεγονός: Μητέρα στην Κρήτη έκλεισε το παιδί της στο πορτ – μπαγκαζ για να «αποφύγει» τα μέτρα (video)

Ήθελε να γλιτώσει το πρόστιμο της απαγόρευσης των μετακινήσεων - Είχε ήδη το ένα της παιδί μέσα στο αυτοκίνητο, αλλά και μια φίλη της

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στα Χανιά την Πέμπτη (2/603), όταν μία μητέρα έκλεισε το ένα από τα δύο της παιδιά στο πορτ – μπαγκάζ του αυτοκινήτου της, στο πλαίσιο των ελέγχων για την τήρηση των μέτρων απαγόρευσης της κυκλοφορίας, για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Ήθελε να γλιτώσει το πρόστιμο της απαγόρευσης των μετακινήσεων. Σύμφωνα και με την ΕΡΤ είχε ήδη το ένα της παιδί (αγοράκι 10 ετών) μέσα στο αυτοκίνητο, αλλά και μια φίλη της.

Η γυναίκα, προφανώς, ήθελε να μετακινηθεί με το αυτοκίνητο, έχοντας μαζί της και τα δύο της παιδιά, αλλά, λόγω του μέτρου που βρίσκεται σε ισχύ, αναφορικά με την απαγόρευση της κυκλοφορίας για περισσότερα από δύο άτομα στο ίδιο αυτοκίνητο, η γυναίκα αποφάσισε να κλείσει το μικρότερό της παιδί, ένα κοριτσάκι έξι ετών, στο πορτ – μπαγκάζ, προκειμένου να αποφύγει το διοικητικό πρόστιμο, σε περίπτωση ελέγχου των αστυνομικών.

Η πράξη της έγινε αντιληπτή και για το περιστατικό ενημερώθηκε η αστυνομία, άνδρες της οποίας, αφότου την αναζήτησαν, εντόπισαν το αυτοκίνητο της γυναίκας και τη συνέλαβαν, στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Σε βάρος της έχει σχηματιστεί δικογραφία, ενώ η ίδια θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

(πληροφορίες από neakriti.gr, ΕΡΤ)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ