28-10-2020

Κορονοϊός: Στα μπαλκόνια όλη η Ελλάδα – Καταχειροκροτήθηκαν ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό (video)

Η υποχρέωση που νοιώθουν οι Έλληνες πολίτες προς τους ιατρούς και νοσηλευτές της χώρας αποτυπώθηκε στο πιο ζεστό χειροκρότημα.

Νέο ραντεβού στα μπαλκόνια τους σπιτιού τους έδωσαν το βράδυ της Κυριακής (22/3/2020) οι πολίτες για να στείλουν με το χειροκρότημά τους κύματα κουράγιου στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας μας.

Το ραντεβού δόθηκε όπως και την πρώτη φορά, πριν από μία εβδομάδα, για τις 21:00 το βράδυ, με τους πολίτες να βγαίνουν στα μπαλκόνια και να δείχνουν την ευγνωμοσύνη τους στους γιατρούς και τους νοσηλευτές, που εργάζονται νυχθημερόν για να κρατηθούν τα νούμερα των κρουσμάτων σε χαμηλά επίπεδα, με το πιο θερμό τους χειροκρότημα.

Χειροκροτήματα στον Πειραιά

Εικόνα από τη Μαρίνα της Ζέας το βράδυ της Κυριακής, δείχνει πως και εκεί πολίτες βγήκαν στα μπαλκόνια και χειροκρότησαν για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας.

Χειροκροτήματα στο Παλαιό Φάληρο

Λίγο αργότερα, βίντεο κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο από την περιοχή του Παλαιού Φαλήρου με χειροκροτήματα από το νότιο προάστιο της Αθήνας.


Χειροκροτήματα και στο Κολωνάκι

Τα χειροκροτήματα στο Κολωνάκι το βράδυ της Κυριακής αντήχησαν σε όλους τους έρημους δρόμους της συνοικίας στο κέντρο της Αθήνας.