19-01-2021

Θετικός στον κορονοϊό υπάλληλος των τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Πραγματοποιήθηκαν απολυμάνσεις στο κτήριο των Τεχνικών Υπηρεσιών επί της Στρωμνίτσης 53 στη Θεσσαλονίκη

Το πρώτο κρούσμα κορονοϊού σε εργαζόμενο, υπάλληλο των τεχνικών υπηρεσιών της, ανακοίνωσε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Με εντολή του περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα και κατόπιν εισήγησης της Ομάδας Διαχείρισης Κρίσης της Περιφέρειας, πραγματοποιήθηκαν απολυμάνσεις στο κτήριο των Τεχνικών Υπηρεσιών επί της Στρωμνίτσης 53 στη Θεσσαλονίκη.

Αποφασίστηκε, επιπρόσθετα, ότι από την ερχόμενη Δευτέρα (16/03) οι τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη θα παραμείνουν κλειστές, ενώ και το κτήριο της Στρωμνίτσης αναστέλλει τη λειτουργία του, θα σφραγιστεί και δεν θα πραγματοποιείται καμιά συναλλαγή με το κοινό.

Απολυμάνσεις θα πραγματοποιηθούν και στο νέο κτήριο υπηρεσιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη δυτική Θεσσαλονίκη (26ης Οκτωβρίου 64), μετά τη χτεσινή εθελοντική αιμοδοσία.

Ο κ. Τζιτζικώστας απευθύνει έκκληση στους πολίτες να περιορίσουν στο ελάχιστο την προσέλευσή τους στις υπηρεσίες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και μόνον για απολύτως επείγοντα ζητήματα.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ