11-04-2021

Κορονοϊός: Ύποπτο κρούσμα στο νοσοκομείο Λαμίας – Γυναίκα που είχε ταξιδέψει και αυτή στους Άγιους Τόπους

Η νεαρή γυναίκα είναι σε καραντίνα, έως ότου ότου επιβεβαιωθεί ή όχι η ύπαρξη του Covid-19

Την ώρα που η κυβέρνηση είναι έτοιμη να ανακοινώσει νέα μέτρα για τον κορονοϊό, μια 21χρονη γυναίκα που πρόσφατα είχε ταξιδέψει στους Αγίους Τόπους, αλλά όχι με το γκρουπ που επέστρεψε έχοντας σχεδόν στο σύνολό του νοσήσει από τον ιό, νοσηλεύεται σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «LamiaReport» στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Η 21χρονη παρουσιάστηκε το πρωί του Σαββάτου (07/03) στο ΓΝ Λαμίας χωρίς τα γνωστά συμπτώματα του ιού και νοσηλεύεται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο με τα κοντέινερ έως ότου επιβεβαιωθεί ή όχι η ύπαρξη του Covid-19.

Δείγμα της 21χρονης όπως και μιας ακόμη γυναίκας από τη Χαλκίδα, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν σταλεί στο Ελ. Ινστιτούτο Παστέρ για την επιβεβαίωση ή όχι του κορονοϊού. Για τη γυναίκα από τη Χαλκίδα, μάλιστα, που δεν είχε ιδιαίτερα συμπτώματα συστήθηκε ο κατ’ οίκον περιορισμός και ανάλογα με τα αποτελέσματα θα υπάρξουν και οι ανάλογες κινήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι σε κατ’ οίκον περιορισμό έχει τεθεί ήδη το πρώτο επίσημο κρούσμα κορονοϊού στη Στερεά Ελλάδα και συγκεκριμένα σε χωριό της Ιστιαίας, στην Εύβοια. Τα κρούσματα στη χώρα μας ανέρχονται στα 46.

Τέλος, εξετάζεται μία ακόμη πληροφορία για Λαμιώτισσα που ανησύχησε για τον κορονοϊό χωρίς ιστορικό ταξιδιού σε Ιταλία ή Ισραήλ όπως τα άλλα δύο.

Πηγή: lamiareport.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ