13-04-2021

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του 23χρονου στο Λασίθι – Του έκοψαν τα αυτιά και τον αποκεφάλισαν (video)

Τι λέει ο επιχειρηματίας που θεωρείται βασικός ύποπτος - Ποια η δράση του θύματος, ο οποίος φέρεται να έχει εκτελέσει δυο άτομα

Σε βεντέτα φέρεται να αποδίδεται σύμφωνα με τις Αρχές, η σφαγή, που συντελέστηκε στην παραλία του Αλμυρού στον Άγιο Νικόλαο, με θύμα έναν 23χρονο Πακιστανό, ο οποίος, όπως αποκαλύφθηκε, το 2014 είχε εκτελέσει δύο συμπατριώτες του στη χώρα τους. Με την αστυνομία να έχει καταλήξει ότι πρόκειται για δολοφονία, έρχονται στη δημοσιότητα συγκλονιστικά στοιχεία. Στο θύμα φέρεται να του έκοψαν τα αυτιά και να το αποκεφάλισαν. Τι λέει ο επιχειρηματίας που θεωρείται βασικός ύποπτος…

Το θύμα ήταν ένα νεαρό αγόρι, που ήταν μέλος σκληρής εγκληματικής οργάνωσης που εκβίαζε με σκοπό την «προστασία». Ως φυσικός αυτουργός στη δική του δολοφονία φέρεται ξάδερφος ενός εκ των θυμάτων, ο οποίος ισχυρίζεται, όμως, ότι δεν έχει καμία σχέση με το έγκλημα. Προκύπτει, ωστόσο, ότι βρισκόταν στην Κρήτη το επίμαχο διάστημα.

Ο συγκεκριμένος άνδρας ισχυρίζεται ότι λίγες ώρες πριν τη δολοφονία, στις 22.00 τη νύχτα της 21ης Φεβρουαρίου, αναχώρησε αεροπορικώς από το Ηράκλειο για Αθήνα και στη συνέχεια για το Πακιστάν όπου παραμένει μέχρι και σήμερα για οικογενειακούς λόγους. Το πτώμα του 23χρομου εντοπίστηκε το επόμενο πρωί.

Επειδή ζει στην Ευρώπη – διατηρεί επιχείρηση στην Ισπανία – είχε αναλάβει εκ μέρους της οικογένειας του να κινήσει όλες τις διαδικασίες ώστε ο δράστης της διπλής δολοφονίας να οδηγηθεί ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης με αίτημα να εκδοθεί στο Πακιστάν και να λογοδοτήσει.

Ο 23χρονος κατάφερε, ωστόσο, να μπλοκάρει την έκδοση του, με προσφυγή στον Άρειο Πάγο, υποστηρίζοντας ότι αν επιστρέψει στο Πακιστάν θα είναι σαν να έχει υπογράψει τη θανατική του καταδίκη. Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε οργή και δυσφορία στις οικογένειες των θυμάτων που έβλεπαν το δολοφόνο των αγαπημένων τους να κυκλοφορεί ελεύθερος στην Ελλάδα.

Όπως υποστηρίζεται, τους είχε εκτελέσει με όπλο. Για το λόγο αυτό ο ξάδερφος, ο οποίος θεωρείται ύποπτος για τη διάπραξη της δολοφονίας επί κρητικού εδάφους, είχε δώσει προ μηνών συνέντευξη με την οποία ζητούσε την τιμωρία του δράστη, τον οποίο χαρακτήριζε επικίνδυνο δολοφόνο.

Ο ξάδερφος επιμένει στην αθωότητα του και εμφανίζεται πρόθυμος να δώσει και «DNA» καθώς στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν ένα σφυρί και ένα μαχαίρι.

Πηγή: cretalive.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ