10-05-2021

Κόλλησε ίωση στο νοσοκομείο ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ – Το μήνυμα της οικογένειάς του (video)

Ο μικρός ήρωας Παναγιώτης-Ραφαήλ, ο οποίος είχε συγκινήσει όλη τη χώρα με τη μάχη που δίνει για τη ζωή του στο νοσοκομείο στη Βοστώνη, αφού πάσχει από μία σπάνια ασθένεια, κόλλησε ίωση και οι γονείς του αναφέρουν πως είναι επικίνδυνη, λόγω της κατάστασης στην οποία βρίσκεται το παιδί.

Σε ανάρτησή τους στο facebook, οι γονείς του μικρού αναφέρουν ότι ο Παναγιώτης-Ραφαήλ υπεβλήθη σε νέα επέμβαση πριν από μερικές ημέρες. Η επέμβαση κρίθηκε επιτυχημένη, ωστόσο ο μικρός κόλλησε μία ίωση που τον «χτύπησε» στο αναπνευστικό.

Από τότε νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με χαμηλό οξυγόνο και με μηχανήματα που τον βοηθούν να ανακάμψει. Οι γονείς του παιδιού είναι αισιόδοξοι ότι θα την ξεπεράσει σύντομα.

Ολόκληρη η ανάρτησή τους στο Facebook:

«Αγαπημένοι μας φίλοι, Έχουμε καιρό να γράψουμε νέα μας. Τα μηνύματα που δεχόμαστε είναι πολλά και συγκινητικά. Σας ευχαριστούμε που ενδιαφέρεστε τόσο πολύ για το παιδί μας. Πριν δέκα μέρες κάναμε μια επέμβαση, η οποία κρίθηκε απαραίτητη για την υγεία του παιδιού. Η επέμβαση πήγε καλά, δόξα τω Θεώ, αλλά δυστυχώς ο μικρός μας κόλλησε μια ίωση η οποία τον χτύπησε στο ευαίσθητο σημείο του, το αναπνευστικό. Από τότε είμαστε στο νοσοκομείο, με χαμηλό οξυγόνο και με μηχανήματα που βοηθούν τον μικρό μας ήρωα να ανακάμψει.

Ο Παναγιώτης Ραφαήλ ανταποκρίνεται θετικά και βελτιώνεται μέρα με τη μέρα. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα το ξεπεράσει σύντομα. Δυστυχώς ένας κοινός ιός που για ‘μας τους υπόλοιπους μπορεί να ξεπεραστεί σε τρεις μέρες, για τα παιδιά σαν τον Παναγιωτάκη μας είναι πολύ επικίνδυνος. Ευχαριστούμε πολύ για όλα, ξέρω ότι μας σκέφτεστε, σας στέλνουμε την αγάπη μας».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ