07-05-2021

Μητέρα μαχαίρωσε την 17χρονη κόρη της μέσα στο σπίτι τους στην Κόρινθο

Η 42χρονη είναι διαζευγμένη και ζούσε με το παιδί της - Αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, προηγήθηκε διαπληκτισμός

Τη 17χρονη κόρη της μαχαίρωσε μια 42χρονη στην Κόρινθο και συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης (14/01) από άντρες του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Πρόκειται για γυναίκα που είναι διαζευγμένη και ζούσε με το παιδί της. Αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, προηγήθηκε διαπληκτισμός. Τι βρέθηκε στην κατοχή της μητέρας…

Ειδικότερα, το απόγευμα της Δευτέρας (13/01) στην Κόρινθο, η 42χρονη, μετά από διαπληκτισμό που είχε με την κόρης για μεταξύ τους οικογενειακές διαφορές, έπληξε την 17χρονη με μαχαίρι, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει στην κοιλιακή χώρα.

Η 42χρονη μητέρα που είναι διαζευγμένη και ζούσε με την κόρη της, αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και οι προστριβές με την κόρη της ήταν συχνές. Σύμφωνα με την αστυνομία, στην κατοχή της 42χρονης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν οκτώ ναρκωτικά δισκία.

Η 17χρονη νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ενώ το μαχαίρι βρέθηκε και κατασχέθηκε. Επιπλέον, στην κατοχή της 42χρονης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 8 ναρκωτικά δισκία. Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

(πληροφορίες από korinthiannews.gr)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ