31-10-2020

Τζόκερ: Το τυποποιημένο σύστημα αξίας 9,5 ευρώ που κέρδισε 9,2 εκατ. – Τι λέει η ιδιοκτήτρια του πρακτορείου

Όπως έγινε γνωστό, στην Αλόννησο παίχτηκε το τυχερό δελτίο - Μεροκαματιάρης ο νικητής, τρελό γλέντι στο νησί

Σαν… τρελά χτυπούν τα τηλέφωνα στο τυχερό πρακτορείο ΟΠΑΠ, με αριθμό 232788, στο Πατητήρι Αλοννήσου, όπου παίχθηκε το «χρυσό» δελτίο ΤΖΟΚΕΡ που χάρισε σε έναν μεγάλο νικητή 9.208.523 ευρώ. Ο τυχερός παίκτης, που πλέον είναι εκατομμυριούχος, έπαιξε ένα δελτίο αξίας 9,5 ευρώ, ενώ η νικητήρια στήλη προήλθε από τυποποιημένο σύστημα.

Στο τυχερό πρακτορείο έχει στηθεί τρικούβερτο γλέντι, μεροκαματιάρης ο νικητής, σύμφωνα και με την ιδιοκτήτρια.

Συγκεκριμένα, η ιδιοκτήτρια του πρακτορείου ΟΠΑΠ, Μαγδαληνή Μαλαματένιου, δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της για τη σημαντική επιτυχία που σημειώθηκε στο κατάστημά της, το οποίο μετρά μόλις λίγους μήνες λειτουργίας. Είναι, μάλιστα, η δεύτερη φορά που η τύχη «χτυπά» στο συγκεκριμένο πρακτορείο, καθώς τον περασμένο Αύγουστο, ένα μήνα μετά το άνοιγμά του, ένας παίκτης του ΤΖΟΚΕΡ πέτυχε το «4+1» και κέρδισε 2.500 ευρώ.

Από το τηλέφωνο έμαθε η κα Μαλαματένιου τα ευχάριστα νέα για το κατάστημά της. Ήταν περασμένα μεσάνυχτα και δεν είχε ενημερωθεί ακόμη για τα αποτελέσματα της κλήρωσης. «Το έμαθα στη μία τη νύχτα, από μία φίλη μου που πήρε να με συγχαρεί», αναφέρει χαρακτηριστικά. Αργότερα την κάλεσε και ο μεγάλος νικητής για να την ευχαριστήσει.

«Χάρηκα πολύ που ο νικητής ήταν κάποιος από την Αλόννησο, είναι μεγάλη τύχη! Η αξία του δελτίου ήταν 9,5 ευρώ και κέρδισε σχεδόν 9,5 εκατομμύριο ευρώ, είναι απίστευτο! Ο υπερτυχερός με πήρε αμέσως τηλέφωνο και μου ανακοίνωσε ότι κέρδισε το τζόκερ. Χάρηκα και εγώ πολύ με την χαρά του διότι είναι ένας άνθρωπος του μεροκάματου και ξέρω ότι είχε πραγματικά ανάγκη τα χρήματα αυτά», μας λέει η κυρία Μαγδαληνή Μαλαματένιου.

«Είμαι νέα πράκτορας και χαίρομαι ιδιαίτερα που από το πρακτορείο μου βγαίνουν τυχεροί και ενίοτε υπερτυχεροί» καταλήγει. Στο Πατητήρι, έξω από το πρακτορείο της, το ουίσκι ρέει ήδη άφθονο, τα κεράσματα δίνουν και παίρνουν και όλοι υποψιάζονται ποιος είναι ο μεγάλος κερδισμένος της κλήρωσης.

Τα δελτία που έφεραν κέρδη στην δεύτερη κατηγορία, παίχτηκαν στην Καρδίτσα, τη Λαμία, την Ηγουμενίτσα, την Αθήνα, την Κερατέα, το Χαλάνδρι, τις Συκεές, την Μεταμόρφωση Αττικής και τα Φάρσαλα.

Η συμμετοχή στην κλήρωση της Πέμπτης (02/01) ξεπέρασε κάθε προηγούμενο καθώς συμπληρώθηκαν 17.396.737 στήλες.