13-04-2021

Γυναικοκτονία στην Κρήτη: Με την αδελφή του συζυγοκτόνου μένει το παιδί του ζευγαριού

Το παιδί παρακολουθείται από παιδοψυχολόγους

Η τραγικότερη φιγούρα της δολοφονίας της 33χρονης μητέρας από τα χέρια του συζύγου της στο Ηράκλειο της Κρήτης είναι το 7χρονο παιδί τους, το οποίο διαμένει πλέον με την αδελφή του πατέρα του, που προφυλακίστηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Star το σπίτι της θείας του είναι στην ίδια οικογενειακή πολυκατοικία, όπου έγινε το έγκλημα τα ξημερώματα της Κυριακής. Μάλιστα, φέρεται να περνούσε συχνά χρόνο στο σπίτι της θείας και το και το περιβάλλον είναι οικείο για τον 7χρονο.

Το παιδί ζητά τους γονείς του, ενώ μέχρι τώρα δεν έχει κινηθεί κάποια νομική διαδικασία για την επιμέλειά του, από καμία πλευρά. O 7χρονος παρακολουθείται από παιδοψυχολόγους και ειδική ομάδα παιδαγωγών.

Υπενθυμίζεται ότι ο 54χρονος πυροβόλησε την 33χρονη σύζυγό του μετά από καβγά που είχαν τα ξημερώματα της Κυριακής κι αφού είχαν επιστρέψει από οικογενειακή έξοδο. Εκείνη την ώρα το παιδί τους βρισκόταν μέσα στο σπίτι. Ο συζυγοκτόνος δηλώνει μετανιωμένος, ενώ σήμερα η 33χρονη Αδαμαντία κηδεύτηκε στην Πάτρα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ