27-05-2020

Ολυμπία Οδός: Πότε κλείνουν οι κόμβοι σε Λουτράκι και Επίδαυρο

Η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αναμένονται από την ερχόμενη Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου στην Ολυμπία Οδός, στους κόμβους Λουτρακίου και Επιδαύρου, λόγω εργασιών που αφορούν το νέο αναλογικό σύστημα διοδίων.

Συγκεκριμένα:

Στον κόμβο Λουτρακίου από τις 22:00 της Δευτέρας έως τις 06:00 της Τρίτης, στους κλάδους εξόδου από Αθήνα και εισόδου προς Αθήνα. Η κυκλοφορία στο διάστημα αυτό θα εξυπηρετείται μέσω της Παλαιάς Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου, του τοπικού δικτύου της περιοχής και των κόμβων Επιδαύρου και Αγίων Θεοδώρων.

Στον κόμβο Επιδαύρου την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου και ώρα 22:00 έως τις 06:00 της Πέμπτης, στους κλάδους εξόδου από Αθήνα και εισόδου προς Πάτρα. Η κυκλοφορία θα εξυπηρετείται μέσω της Παλαιάς Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου, του τοπικού δικτύου της περιοχής και των κόμβων Λουτρακίου και Αρχαίας Κορίνθου.

Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών ή τεχνικού προβλήματος, οι εργασίες θα υλοποιηθούν τις αντίστοιχες ώρες την επόμενη μέρα.

Η Ολυμπία Οδός παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική σήμανση και τις υποδείξεις της τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή.

ΣΧΟΛΙΑ

Tο altsantiri.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.