07-05-2021

Αθώος ο καταδρομέας που τραγουδούσε το «Μακεδονία Ξακουστή» (video)

Είχε ανεβάσει και σχετικό βίντεο με τον ίδιο να τραγουδά κατά τη διάρκεια πτώσης με αλεξίπτωτο από στρατιωτικό ελικόπτερο.

Αθώο έκρινε το Στρατοδικείο Λάρισας τον Μανώλη Μπούχλη ο οποίος είχε ανεβάσει, τον Μάρτιο του 2019, βίντεο στο οποίο φαινόταν να τραγουδά το «Μακεδονία Ξακουστή» κατά τη διάρκεια άλματος που είχε πραγματοποιήσει με αλεξίπτωτο από στρατιωτικό ελικόπτερο, παραβιάζοντας με αυτό τον τρόπο τους κανόνες που υπάρχουν κατά τη διάρκεια των πτώσεων στις ένοπλες δυνάμεις.

Σε δηλώσεις του μετά το άκουσμα της απόφασης τόνισε ότι νιώθει δικαιωμένος και πρόσθεσε ότι δεχόταν καθημερινά μηνύματα συμπαράστασης τα οποία τον συνέκριναν μάλιστα με τους Μακεδονομάχους!

«Νιώθω δικαιωμένος. Όλα πήγαν καλά! Το αποτέλεσμα θεωρώ ότι δικαιώνει και όλους τους Έλληνες από τους οποίους καθημερινά λάμβανα μηνύματα συμπαράστασης. Ορισμένοι με συνέκριναν με σπουδαίους Έλληνες και με παρομοίαζαν με τους Μακεδονομάχους , αλλά δεν θεωρώ ότι η πράξη μου δικαιολογεί αυτούς τους χαρακτηρισμούς» είπε χαρακτηριστικά.

«Η οικογένειά μου έχει προσφέρει πολλά στη πατρίδα και ειδικότερα στη Μακεδονία. Εφτά πρωτοξαδέρφια των προγόνων μου, Μπούχληδες αγωνίστηκαν για την Μακεδονία. Εγώ δεν θα μπορούσα να μείνω αμέτοχος βλέποντας όλα όσα συνέβησαν και ήταν κάτι που βγήκε αυθόρμητα από μέσα μου. Γνώριζα ότι από αυτή μου την ενέργεια θα υπήρχαν συνέπειες αλλά έπρεπε να το κάνω» τόνισε, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους προχώρησε στη συγκεκριμένη κίνηση.

Δείτε το επίμαχο βίντεο:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ