17-05-2021

Πρώην πορνοστάρ αποφάσισε να γίνει γιατρός στη Σύρο – Πώς ένας άνδρας άλλαξε τη ζωή της (video)

Η νεαρή γιατρός έκανε και τάμα στον Άγιο Διονύσιο

Η Αφροδίτη Αδάμη απασχόλησε έντονα στο παρελθόν, όταν σε συνέντευξή της αποκάλυψε ότι σπουδάζει ιατρική, ενώ παράλληλα πρωταγωνιστούσε και σε ακατάλληλες ελληνικές ταινίες.

Τώρα η ίδια έκανε γνωστό ότι έχει αφήσει τη βιομηχανία πορνό και έγινε γιατρός στη Σύρο. Είχε άλλωστε πάρει πτυχίο στην ιατρική. Τη ζωή της άλλαξε ένας άνδρας, κάνοντας και τάμα στον Άγιο Διονύσιο. Η Αφροδίτη Αδάμη, που ήταν γνωστή και «ροζ γιατρό», αποφάσισε πλέον να ζήσει μια ήσυχη οικογενειακή ζωή στο νησί των Κυκλάδων, με την ίδια να έχει πλέον παντρευτεί και να είναι μητέρα ενός κοριτσιού.

Έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Μαζί σου» στον ΣΚΑΪ.

«Ήθελα να ξεφύγω από τη ρουτίνα και την πίεση. Ήταν μια αντίδραση υποσυνείδητα, για να ξεφύγω από όλο αυτό το δηλητήριο που είχα φάει όλα αυτά τα χρόνια. Με έπεισε η σχέση μου. Του είχα μεγάλη εμπιστοσύνη και το έκανα», είπε αρχικά αναφερόμενη στην απόφαση της να ασχοληθεί με την βιομηχανία του πορνό πριν από τρία χρόνια.

«Δεν έζησα παιδικά χρόνια όπως όλα τα άλλα παιδάκια. Έζησα στην καταπίεση και αυτός ήταν ένας τρόπος για να τα αφήσω όλα αυτά πίσω. Τον εμπιστεύτηκα και έτσι έγινε όλο αυτό που έγινε και συζητήθηκε», συμπλήρωσε για τον πρώην σύντροφός της, ο οποίος και την έπεισε να μπει μαζί του στην ερωτική βιομηχανία και πρόσθεσε: «Έφτασα στο άκρο, ήθελα να φανώ με κάποιο τρόπο».

Η ίδια αποκάλυψε μεταξύ άλλων, ότι προτού γνωρίσει τον άντρα που στην συνέχεια παντρεύτηκε είχε κάνει τάμα στον Άγιο Διονύσιο, προκειμένου να της φανερώσει τον άντρα της ζωής της: «Δέκα μέρες μετά τον γνώρισα και κάναμε παιδί. Το έβγαλα Διονυσία, επειδή είχα κάνει αυτό το τάμα. Ο άντρας αυτός με έκανε να δω τη ζωή με άλλο μάτι. Να αλλάξω ως άνθρωπος. Το μόνο που θέλω είναι να γίνω καλή σύζυγος και γιατρός και στο μέλλον να αποκτήσω μαζί του παιδιά, που θα ολοκληρώσουν την ευτυχία μας. Ασχολήθηκα με το χώρο του πορνό, το έζησα και τέλος. Όλοι κάνουμε λάθη.

Η ζωή προχωρά ωστόσο, και σε όλους αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία. Μέσα από αυτό το λειτούργημα, θα γίνω καλύτερη ως άνθρωπος και ως σύζυγος. Ο άντρας μου είναι σπουδαίος και ασχολείται επαγγελματικά με τις τουριστικές επιχειρήσεις. Γνωρίζει για το παρελθόν μου και με στηρίζει στα νέα μου βήματα».

Υπενθυμίζεται ότι την εποχή που έκανε το αγροτικό τη στη Σύρο και έπαιζε σε ταινίες πορνό, είχε προκαλέσει πολλές αντιδράσεις με το νοσοκομείο του νησιού να την προειδοποιεί.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ