19-02-2021

Συνελήφθησαν δύο άτομα για κλοπές στην Κόρινθο

Οκτώ περιπτώσεις κλοπών σε σπίτια κι ένα αυτοκίνητο, εξιχνίασε η ασφάλεια Κορίνθου συλλαμβάνοντας στα Εξαμίλια Κορινθίας έναν 35χρονο κι έναν 41χρονο, με κατηγορίες για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και εκβίαση.

Στη δικογραφία υπάρχει το όνομα ακόμη ενός 42χρονο, ο οποίος δεν έχει εντοπιστεί ακόμα και κατηγορείται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Συγκεκριμένα, οι δύο συλληφθέντες, εκβίασαν κάτοικο της περιοχής Εξαμιλίων, αναγκάζοντάς τον να τους παραδώσει χρηματικό ποσό ώστε να του επιστρέψουν μέρος από αντικείμενα αλουμινίου που του είχαν αποσπάσει την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που προέκυψαν από την αστυνομική έρευνα, από τις 11 Σεπτεμβρίου έως και την 29η Οκτωβρίου, οι δράστες είχαν διαπράξει ακόμη, μία κλοπή αυτοκινήτου, καθώς και έξι κλοπές σε σπίτια, από όπου είχαν αφαιρέσει συνολικά, αντικείμενα αλουμίνιου και άλλα μεταλλικά αντικείμενα, ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, δέκα γαλοπούλες και είδη διατροφής, με περιοχή δράσης τους την Κόρινθο και τα Εξαμίλια.

Ο 42χρονος καταζητούμενος, προμηθευόταν τα αντικείμενα αλουμινίου και τα άλλα μεταλλικά αντικείμενα, δίνοντάς τους ως αντάλλαγμα χρηματικά ποσά.

Το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου διεξάγει την αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, προκειμένου να διαπιστωθεί τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλα αδικήματα.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ