21-04-2021

Ζητούν νέα πραγματογνωμοσύνη και εξέταση για την κατάσταση του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου

Το πρωτοβάθμιο δικαστήριο είχε δικαιώσει τους γιους του

Το Μονομελές Εφετείο αποφάσισε την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου τον διορισμό νέων πραγματογνώμων προκειμένου να εξετάσουν την υγεία του επιχειρηματία Κων. Αγγελόπουλου για να εξακριβωθεί το κατά πόσο θα πρέπει να μπει ή όχι σε δικαστική συμπαράσταση όπως αιτούνται οι γιοί του, Παναγιώτης και Γιώργος.

Το δευτεροβάθμιο δικαστήριο δεν αποδέχθηκε τελικά την πρωτοβάθμια απόφαση με την οποία είχε κριθεί πως ο πατέρας Αγγελόπουλος είναι σε θέση να διαχειρίζεται την περιουσία του, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, έκρινε ότι απαιτούνται περαιτέρω στοιχεία. Συγκεκριμένα, διέταξε τη διενέργεια νέας ιατρικής πραγματογνωμοσύνης από δύο ειδικούς επιστήμονες, προκειμένου να είναι δυνατή μία οριστική κρίση.

Για το λόγο αυτό αναμένεται να εξεταστεί εκ νέου ο Κων. Αγγελόπουλος και στη συνέχεια, μετά τη σύνταξη της σχετικής πραγματογνωμοσύνης, θα επαναληφθεί η συζήτηση ενώπιον της αστικής Δικαιοσύνης, η οποία και θα κρίνει αν η κατάσταση της υγεία του 74χρονου επιχειρηματία του επιτρέπει ή όχι να διαχειρίζεται τις επιχειρήσεις του.

Υπενθυμίζεται ότι το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών είχε δικαιώσει τον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο έναντι των παιδιών του, Παναγιώτη και Γιώργο, λέγοντας «όχι» στον ορισμό δικαστικού συμπαραστάτη για τον πατέρα τους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ