22-02-2021

Φυτεία με 500 δενδρύλλια χασίς στην Αχαΐα

Στη σύλληψη ενός 54χρονου κι ενός 57χρονου, προχώρησε η Δίωξη Ναρκωτικών Πάτρας, έπειτα από τον εντοπισμό οργανωμένης φυτείας χασίς στην περιοχή Πέττα της Δυτικής Αχαΐας.

Έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικές αρχές πραγματοποίησαν έρευνα στην περιοχή Πέττα, όπου εντόπισαν την φυτεία, η οποία ήταν αναπτυγμένη σε οκτώ επίπεδα και καλυπτόταν από πυκνή βλάστηση. Βρέθηκαν συνολικά 470 δενδρύλλια χασίς, ενώ στη φυτεία υπήρχε κι ένα αποξηραντήριο όπου ο 54χρονος έκανε την επεξεργασία των δενδρυλλίων. Εκεί εντοπίστηκαν 30 ακόμα δενδρύλλια κάνναβης και περισσότερα από 3 κιλά χασίς.

Οι αστυνομικές αρχές, πριν εντοπίσουν τη φυτεία, είχαν συλλάβει στην περιοχή της Οβρυάς Πατρών τον 57χρονο, ο οποίος, σύμφωνα με την Αστυνομία, είχε παραλάβει από τον 54χρονο τέσσερις σάκους με 17 κιλά χασίς, προκειμένου να τα διακινήσει.

Κατά τον έλεγχο των στοιχείων των δραστών, οι αρχές ανακάλυψαν πως σε βάρος του 54χρονου εκκρεμούσε απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Κεφαλληνίας, με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 16 ετών, για προσβολή της γενετήσιας ελευθερίας ανηλίκου.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ