08-03-2021

Αποκλεισμός κοσμηματοπωλείου στο Χαλάνδρι από τον Ρουβίκωνα για τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου

Μέλη του Ρουβίκωνα απέκλεισαν το μεσημέρι του Σαββάτου (21/09) στις 12:15 στο Χαλάνδρι κοσμηματοπωλείου για τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλο (συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου στο κέντρο της Αθήνας).

Συγκεκριμένα, περίπου 15 άτομα εμφανίστηκαν στην οδό Χαΐμαντά, σήκωσαν πανό και αποχώρησαν λίγο πριν τις 13.00 από το σημείο. Το συγκεκριμένο κατάστημα φέρεται να ανήκει σε συγγενικό πρόσωπο του ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου, στο οποίο δολοφονήθηκε ο Ζακ Κωστόπουλος.

«Αποκλείσουμε το κοσμηματοπωλείο του δολοφόνου Δημόπουλου που βρίσκεται σε κεντρικό πεζόδρομο του Χαλάνδριου. Αναρτήσαμε πανό, μοιράσαμε κείμενα, μιλήσαμε με τον κόσμο. Σκοπός μας είναι να γίνει κατανοητό πως παρά την απόφαση της δικαιοσύνης, εμείς, ο κόσμος δεν θα αφήσουμε την δολοφονία του Ζακ να περάσει έτσι», έγραψε στο διαδίκτυο η αναρχική συλλογικότητα του Ρουβίκωνα.

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο (21/09) είναι η επέτειος του βίαιου θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου έξω από κοσμηματοπωλείο της οδού Γλάδστωνος και στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση πραγματοποιούν μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, συλλογικότητες και κόμματα της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς. Με πολλούς νέους να αφήνουν λουλούδια στο σημείο όπου ο νεαρός ακτιβιστής άφησε την τελευταία του πνοή…

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ