05-03-2021

«Άνοιξαν» οι ουρανοί στην Αθήνα – Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες

Κυκλοφοριακό χάος στην Αθήνα

Το φθινόπωρο μπορεί να… άργησε λιγάκι, αφού μέχρι και τις προηγούμενες ημέρες είχαμε ήλιο και αρκετά υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, όμως επιτέλους ήρθαν τα πρωτοβρόχια.

Το μεσημέρι της Παρασκευής «άνοιξαν» οι ουρανοί στην Αττική, η θερμοκρασία έχει πέσει αισθητά, ενώ στους κεντρικούς οδικούς άξονες επικρατεί κυκλοφορικό κομφούζιο.

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία είχε προειδοποιήσει ότι τοπικές βροχοπτώσεις ή μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα δυτικά και βόρεια τμήματα του νομού Αττικής και πως τα φαινόμενα ενδέχεται να επηρεάσουν πρόσκαιρα και την πόλη της Αθήνας.

Από το μεσημέρι και μετά κυρίως, τα φαινόμενα θα κάνουν την εμφάνισή τους στη δυτική, κεντρική και νότια Ελλάδα, ενώ προς το βράδυ θα φτάσουν και στην Κρήτη. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα και σε ορισμένες περιπτώσεις θα συνοδευτούν από χαλαζοπτώσεις.

Για σήμερα, Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019, περιμένουμε βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους θα είναι ισχυρές και σε ορισμένες περιπτώσεις θα συνοδευτούν από χαλαζόπτωση.

Τις νυχτερινές ώρες προς το Σάββατο ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Νότιο Ιόνιο και ενδεχομένως σε περιοχές της Δυτικής Πελοποννήσου.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ