13-04-2021

Ανατριχιαστική ανάρτηση δασκάλου από την Κομοτηνή – Ζητά συνταγή για… σουβλιστό σκυλί

Σε έγγραφη καταγγελία του δασκάλου στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης προχώρησαν οι γονείς των μαθητών του σχολείου. «Είναι καθαρή περίπτωση τρολαρίσματος» δηλώνει ο δάσκαλος

Ανατριχίλα έχει προκαλέσει  η ανάρτηση ενός δασκάλου δημοτικού σχολείου της Κομοτηνής που μέσω του Facebook ρώτησε τους χρήστες αν κάποιος γνωρίζει «καμιά κινέζικη συνταγή για σουβλιστό σκυλί για να κάνω σύγκριση με το δικό μας αρνάκι», ενώ προκάλεσε λέγοντας ότι θα παρακολουθήσει στο youtube βίντεο για «βραστό σκυλί για να ξεπεράσει τη στεναχώρια».

Η επίμαχη ανάρτηση προκάλεσε σάλο ανάμεσα στους χρήστες του διαδικτύου και οργή στους γονείς των μαθητών. Μάλιστα ορισμένοι προχώρησαν σε έγγραφη καταγγελία του δασκάλου στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης.

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολείου στο οποίο υπηρετεί ο καταγγελλόμενος, έχει συγκαλέσει γενική συνέλευση για σήμερα, Πέμπτη.

Η απάντηση του δασκάλου

Σε απάντηση που απέστειλε στο inkomotini.news ο δάσκαλος που καταγγέλθηκε από γονείς στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης εξ αιτίας αναρτήσεών του στο facebook για τα αδέσποτα σκυλιά, αναφέρει: «Απαντώντας στην ανάρτηση που με αφορά, έχω να δηλώσω ότι, όπως φαίνεται και από τα αποσπάσματα που δημοσιεύσατε, είναι καθαρή περίπτωση τρολαρίσματος και φυσικά ούτε στην Κίνα πήγα, ούτε τρώω σκυλιά. Προτιμώ μεσογειακή διατροφή!».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ