12-02-2021

Ουρές κόσμου στο Μπουρνάζι για κάστινγκ αισθησιακής ταινίας

Χαμός έγινε σε strip club της περιοχής από συμπολίτες μας που ευελπιστούν να κάνουν καριέρα στον χώρο της ερωτικής βιομηχανίας, θέλοντας να εξασφαλίσουν τα προς το ζην

Ατελείωτες ουρές σημειώθηκαν σε casting για αισθησιακές ταινίες.

Η οντισιόν έγινε στο Περιστέρι και ήταν πάρα πολλοί αυτοί που θέλησαν να δοκιμάσουν την… τύχη τους, διεκδικώντας μια θέση στη βιομηχανία των αισθησιακών ταινιών. Θέλοντας μ’ αυτό τον τρόπο να εξασφαλίσουν τα προς το ζην.

Το σχετικό θέμα φιλοξένησε η εφημερίδα «Espresso». Άνεργοι κάθε ηλικίας, ελεύθεροι και παντρεμένοι, από διάφορα σημεία της χώρας, βρέθηκαν στα δυτικά προάστια της Αθήνας για να συμμετάσχουν στις οντισιόν της εταιρείας παραγωγής του Τεό και της Ίνας. Πρόκειται για το ζευγάρι που έγινε γνωστό μέσα από τις ερωτικές ταινίες. Το ραντεβού δόθηκε τη Δευτέρα (16/09) το πρωί, σε γνωστό strip club του Περιστερίου.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, πριν από τις 08:30 άρχισαν να σχηματίζονται ουρές από ανθρώπους που θέλησαν να πάρουν ένα ρόλο στην ταινία. Είναι χαρακτηριστικό πως με βάση την «Espresso», ξεχώρισε ένας 62χρονος που εξέφρασε την επιθυμία να συμμετάσχει ως κομπάρσος.

Οι περισσότεροι δεν… δείλιασαν να πάρουν μέρος στην οντισιόν, παρότι οι υποψήφιοι κλήθηκαν να γδυθούν αποκαλύπτοντας τα… προσόντα τους. Την κριτική επιτροπή δεν την ενδιέφερε το σώμα και η ηλικία, αλλά η όρεξη που έδειχνε κάποιος. Μπορεί πολλοί να ανέβηκαν στη σκηνή, αλλά μόνο 30 θα είναι οι τυχεροί. Αυτοί θα ακούσουν τα τηλέφωνό τους να χτυπάει για να προετοιμαστούν ώστε να πάρουν μέρος σε γυρίσματα…

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ