22-04-2021

«Άναψαν τα αίματα» σε δημοτικό συμβούλιο στην Κρήτη – Πήγαν να πιαστούν στα χέρια (video)

Ο δήμαρχος λειτούργησε σε ρόλο «πυροσβέστη»

Γεμάτη ένταση ήταν η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αποκορώνου την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου καθώς δύο δημοτικοί σύμβουλοι κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια.

Ο Δήμαρχος Χαράλαμπο Κουκιανάκη λειτούργησε σε ρόλο «πυροσβέστη».

Αφορμή στάθηκε ένα θέμα που τέθηκε εκτός ημερήσιας διάταξης προς συζήτηση από τον δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης Παύλο Βοτζάκη, ο οποίος ζήτησε την τοποθέτηση των επικεφαλής των παρατάξεων, σημειώνοντας πως αν υπάρξουν περαιτέρω στοιχεία από τη νομική υπηρεσία του Δήμου, να ξανασυζητηθεί και πάλι σε επόμενη συνεδρίαση.

Ο κ. Κουκιανάκης σημείωσε πως δεν πρέπει ένα θέμα να έρχεται στο Δ.Σ. με εκβιαστικό τρόπο, χωρίς να υπάρχει ενημέρωση από υπηρεσιακού παράγοντες, χωρίς να είναι πλήρως ενημερωμένο το Σώμα και να ζητείται να παρθεί μία απόφαση εδώ και τώρα.

Ο κ. Βοτζάκης πρόσθεσε ότι έχει γίνει αίτηση και έχει σταλεί εξώδικο προ διμήνου για το συγκεκριμένο θέμα, σημειώνοντας ότι ο Δήμαρχος Χανίων το αποκρύπτει, κάνοντας λόγο για… παρανομία από πλευράς μίας Αντιδημάρχου σε σχετικό έγγραφο.

Σε εκείνο το σημείο, όχι απλά άναψαν τα αίματα, αλλά απειλήθηκε σύρραξη, μετά από παρέμβαση του δημοτικού συμβούλου της συμπολίτευσης Γιάννη Αθητάκη, με απειλές και ύβρεις να εκτοξεύονται εκατέρωθεν.

Δείτε το βίντεο από το 12′ και μετά…

(Mε πληροφορίες από apokoronaslife.gr)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ