13-04-2021

Απαντήσεις Αγγελή για «Ρασπούτιν» – Εμπλέκει και Τουλουπάκη

Υποστηρίζει πως η δίωξη ήταν προαποφασισμένη

Νέες εξελίξεις έρχονται στο φως για την πολύκροτη υπόθεση Novartis. Αυτή τη φορά, ο αντεισαγγελέας, Ιωάννης Αγγελής κάνει εκτενείς αναφορές για τον «Ρασπούτιν» χωρίς όμως να τον κατονομάζει.

«Η κυρία Δημητρίου γνωρίζει ποιος είναι ο Ρασπούτιν και μου είχε γνωστοποιήσει το όνομά του. Η κυρία Δημητρίου μου είχε πει ότι ο Ρασπούτιν επικοινωνούσε με την κυρία Τουλουπάκη μέσω τρίτου προσώπου. Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών ο «ασπούτιν  είχε τη δική του ομάδα», αναφέρει στην κατάθεσή του που είναι στη δικογραφία της Novartis.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Αγγελής φέρεται να έχει πει πως «ήταν υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία ταυτοχρόνως. Σε συσκέψεις που γίνονταν με τον Καλογήρου ήταν έξαλλος με Ρασπούτιν»και Τουλουπάκη». Οταν ερωτάται ποιος είναι ο Ρασπούτιν, ο κ. Αγγελής αναφέρει: «Μέλος της κυβέρνησης που είχε τη δυνατότητα να διορίζει παιδιά και νύφες ατόμων που βρίσκονται στις ανώτερες βαθμίδες της Δικαιοσύνης και ενδεχομένως ατόμων της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου».

Ακόμα, ο κ. Αγγελής μιλά και για την κυρία Τουλουπάκη. «Κάθε εντολή που έδινα στην Τουλουπάκη για να εκτελεστεί θα έπρεπε να τελεί υπό την έγκριση αυτής της ανώτερης δύναμης που λέγεται Ρασπούτιν. Στη Βιέννη κατάλαβα ότι η δίωξη ήταν στοχοποιημένη και προαποφασισμένη στα πρόσωπα των Ανδρέα Λοβέρδου, Μάριου Σαλμά και Αδώνιδος Γεωργιάδη».

(Με πληροφορίες από ethnos.gr)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ