09-05-2021

Χειροπέδες από στελέχη του λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας για πλαστά έγγραφα

Στη σύλληψη ενός άνδρας και μιας γυναίκας προέβησαν στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, ενώ τραυματισμός επιβάτιδας συνέβη σε πλοίο στη Μήλο.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, ο συγκεκριμένος άνδρας διαπιστώθηκε ότι κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό να μεταβεί παράνομα στο εξωτερικό.

Η γυναίκα συνελήφθη, καθώς μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι κατείχε και επέδειξε παραποιημένο ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό να μεταβεί παράνομα στο εξωτερικό.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί τις προανακρίσεις, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

****

Τραυματισμός 70χρονης επιβάτιδος σημειώθηκε στην Μήλο απογευματινές ώρες την Πέμπτη (12/09) κατά τον κατάπλου του Ε/Γ-Ο/Γ «ΟΣΙΑ ΜΕΘΟΔΙΑ» Ν.Π. 12331 στο λιμένα Πολλωνίων ν.Μήλου, προερχόμενο από το λιμένα Ψάθης ν.Κιμώλου κατά την κάθοδό της από την κλίμακα αποεπιβίβασης επιβατών.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μήλου όπου νοσηλεύεται, ενώ στη συνέχεια πρόκειται να μεταφερθεί με Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο στον Πειραιά προκειμένου να μεταβεί σε νοσοκομείο για περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις. Διενεργείται προανάκριση από την οικεία Λιμενική Αρχή.

Πηγή: hcg.gr/

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ