12-04-2021

Παρά λίγο τραγωδία στην Κρήτη – Άγνωστος άνδρας προσπάθησε να στραγγαλίσει γυναίκα μπροστά στα παιδιά της

Ορφανά παρά λίγο να μείνουν τα τρία παιδιά της μίας 49χρονης γυναίκας, όταν το απόγευμα της Κυριακής 8 Σεπτεμβρίου, σε χωριό του Δήμου Μινώα Πεδιάδος ένας 42χρονος αποπειράθηκε να τη στραγγαλίσει…

Όπως είπε η ίδια στην καταγγελία που έκανε στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, το απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε σε χωράφι ιδιοκτησίας της, με πρωταγωνιστή τον άνδρα, ο οποίος το τελευταίο διάστημα της μετέφερε αγροτικά εφόδια, από το κατάστημα στο οποίο εργαζόταν.

Η γυναίκα, η οποία έχει χάσει τον σύζυγό της  παρατήρησε μία περίεργη συμπεριφορά από μέρους του με ενοχλητικά τηλεφωνήματα και αναγκάστηκε να ενημερώσει τον εργοδότη του, γεγονός που από ό,τι φαίνεται τον εξόργισε.

Πήγε στο χωράφι, της επιτέθηκε βρίζοντάς τη με τον χειρότερο τρόπο, την έριξε στο έδαφος και άρχισε να την χτυπάει μέχρι που έβαλε τα χέρια του γύρω από τον λαιμό της με σκοπό να την πνίξει!

Ευτυχώς στο χωράφι βρισκόταν ο 12χρονος γιος της γυναίκας, ο οποίος ακούγοντας τις κραυγές πήγε να τη βοηθήσει και ο 42χρονος τράπηκε σε φυγή και αναζητείται, αν και το αυτόφωρο έχει παρέλθει.

Η γυναίκα, ενώ βρισκόταν σε κατάσταση σοκ, με μώλωπες και εκδορές, πήγε στο ΑΤ και κατήγγειλε το περιστατικό…

(Με πληροφορίες από e-kriti.gr)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ