18-04-2021

Εκλεψαν δημοτικό σύμβουλο στη Μεσσήνη ενώ ψήφιζε  – Ο πρώην δήμαρχος του είπε τα άσχημα νέα (video)

Από ό,τι φαίνεται, μια από τις πρώτες δουλειές του δημοτικού συμβουλίου Μεσσήνης είναι… να προστατεύσει στους ίδιους τους δημοτικούς συμβούλους.

Αυτό τουλάχιστον μπορεί να συμπεράνει κανείς από το γεγονός ότι το πρωί της Κυριακής 8 Σεπτεμβρίου, ο δημοτικός σύμβουλος Μεσσήνης, Γιάννη Παπαδόπουλος έπεσε θύμα κλοπής, την ώρα μάλιστα που διεξαγόταν η διαδικασία εκλογής του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσσήνης και των Επιτροπών.

Λίγα μέτρα πιο κάτω, έξω από το Δημοτικό σχολείο όπου διεξαγόταν η διαδικασία, άγνωστοι έσπασαν το πίσω τζάμι του ταξί που διαθέτει, και του αφαίρεσαν χρήσιμα έγγραφα.

Την ανακοίνωση του συμβάντος έκανε στο Σώμα ο τέως δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Τσώνης, ενώ στο σημείο έσπευσε ο νέος δήμαρχος Γιώργος Αθανασόπουλος και περιπολικό του ΑΤ Μεσσήνης.

Ο κ.Αθανασόπουλος σχολιάζοντας την πράξη είπε στον κ.Τσώνη: “Είναι ένα θέμα που θα μας απασχολήσει σοβαρά την επόμενη εβδομάδα”.

Όπως αναφέρουν μάλιστα τοπικά ΜΜΕ, ο νέος Δήμαρχος Μεσσήνης πριν 2 ημέρες επισκέφτηκε τον υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοίδη και ζήτησε να βελτιωθεί η αστυνόμευση στη Μεσσήνη και στα χωριά του Δήμου

(Με πληροφορίες από messinialive.gr)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ