26-10-2020

«Λίγο από όλα» ο καιρός την Πέμπτη – Ζέστη και βροχές με θυελλώδεις ανέμους

  • Ζέστη στα νότια, βροχές στα βόρεια
  • Οι ισχυροί άνεμοι ο κοινός παρονομαστής
  • Πώς θα διαμορφωθεί η θερμοκρασία ανά περιοχή

Με διαφορετικές εκφάνσεις καιρού θα έρθουν αντιμέτωποι οι πολίτες την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Έτσι, θα σημειωθούν νεφώσεις που κατά τόπους πυκνές, κυρίως στα βόρεια και στα δυτικά, με λίγες τοπικές βροχές στα ηπειρωτικά κατά τις θερμές ώρες της ημέρας και στο Ανατολικό Αιγαίο προς το βράδυ

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά από το πρωί έως το απόγευμα έως 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 23 έως 31 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις, που το μεσημέρι και το απόγευμα θα είναι πυκνότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα στραφούν σε νότιους 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 23 έως 29 βαθμούς.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 12 έως 29 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 18 έως 32, στα δυτικά ηπειρωτικά από 21 έως 34, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 18 έως 33, στα νησιά του Ιονίου από 22 έως 30, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 20 έως 32, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 21 έως 29 και στην Κρήτη από 18 έως 29 και τοπικά στη Νότια Κρήτη έως 31 με 32 βαθμούς.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ  Νέα αντι-Navtex από την Ελλάδα ως απάντηση στην παράνομη τουρκική navtex (video)

Οι άνεμοι στο βόρειο, κεντρικό και νοτιοδυτικό Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, ενώ στο νοτιοανατολικό Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές και βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 και τοπικά έως 4 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνουν βορειοδυτικοί 2 έως 4 και τοπικά έως 5 μποφόρ.

(Με πληροφορίες από meteo.gr)

Ακολουθήστε μας στο Google News! Κάντε κλικ εδώ!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ  Νέα αντι-Navtex από την Ελλάδα ως απάντηση στην παράνομη τουρκική navtex (video)