01-03-2021

Δολοφονία βιολόγου: Ο πατέρας του 27χρονου ζητά συγγνώμη και να τιμωρηθεί ο γιος του

Συγγνώμη ζητά εκ μέρους του γιου του, ο πατέρας του 27χρονου δράστη της δολοφονίας της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου στην Κρήτη.

Ο ιερέας πατέρας του Γιάννη Παρασκάκη, έσπασε τη σιωπή του μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και ζήτησε να τιμωρηθεί ο γιος του.

«Ό,τι κάνει η δικαιοσύνη. Εμπιστεύομαι την ελληνική δικαιοσύνη», είπε ο πατέρας του 27χρονου δολοφόνου, ενώ στη ερώτηση αν ζητάει «συγγνώμη» εκ μέρους του γιου του δήλωσε «ναι».

Την ώρα που το οικογενειακό περιβάλλον του 27χρονου, δήλωνε ότι δεν είχε υποψιαστεί το παραμικρό για τη δράση του, περιγράφοντας τον ως έναν ήσυχο, φυσιολογικό άνθρωπο, άνθρωποι που είχε τύχει να τον γνωρίσουν έχουν αναφερθεί σε περίεργες, κατά καιρούς, συμπεριφορές του.

Ο δικηγόρος του 27χρονου δολοφόνου της 60χρονης παραδέχθηκε χθες εμμέσως ότι ίσως ο πελάτης του έχει επιτεθεί και σε άλλες γυναίκες.

«Φυσικά κάτι απ’ όλα αυτά που έχουν δημοσιευθεί στα ΜΜΕ θα ισχύει γιατί και ο ίδιος ο εντολέας μου παραδέχεται ότι κατά το παρελθόν έχει πειράξει κάποια κορίτσια. Σίγουρα θα υπάρχει κάποια βάση αλλά δεν ξέρω αν θα είναι στη διάσταση που περιγράφουν τα ΜΜΕ», είπε χαρακτηριστικά.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ