20-02-2021

Δολοφονία βιολόγου: Στη φυλακή ο 27χρονος – «Είχε πειράξει κι άλλα κορίτσια»

Στις φυλακές Τριπόλεως οδηγήθηκε μετά την απολογία του ο 27χρονος άνδρας που ομολόγησε τη δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου στην Κρήτη.

Την ίδια ώρα, νέες πληροφορίες αναφορικά με το παρελθόν του καθ’ ομολογίαν δράστη, τα στοιχεία του οποίου δημοσιεύτηκαν με εντολή εισαγγελέα, δίνει ο δικηγόρος, Παντελής Ζέλιος, που έχει αναλάβει την υπεράσπισή του.

«Έχω διαβάσει στα ΜΜΕ για μία συγκεκριμένη καταγγελία που έκανε μία γυναίκα, η οποία δήλωσε πως ο 27χρονος τη χτύπησε με το αυτοκίνητό του στο Γεράνι και την τραυμάτισε», δηλώνει ο δικηγόρος στο cretapost.gr.

Και συμπληρώνει: «Υπάρχουν όμως κάποια σκοτεινά σημεία ως προς τις καταγγελίες. Κατ’ αρχάς εγώ προσωπικά δεν έχω δει καμία επίσημη καταγγελία. Αν υπήρχε θα μπορούσε να συμπεριληφθεί στην δικογραφία για την δολοφονία της Ίτον ως σχετικό έγγραφο».

Ο κ. Ζέλιος αναρωτιέται γιατί εφόσον υπάρχουν ανάλογες καταγγελίες, οι Αρχές γιατί δεν έκαναν κάτι όλο αυτό το διάστημα.

Ωστόσο, ο δικηγόρος του 27χρονου καθ’ ομολογία δολοφόνου της Αμερικανίδας βιολόγου Σουζάν Ίτον δεν διαψεύδει τα όσα έχουν διαρρεύσει για το παρελθόν του πελάτη του.

«Φυσικά κάτι απ’ όλα αυτά που έχουν δημοσιευθεί στα ΜΜΕ θα ισχύει, γιατί και ο ίδιος ο εντολέας μου παραδέχεται ότι κατά το παρελθόν έχει πειράξει κάποια κορίτσια. Σίγουρα θα υπάρχει κάποια βάση αλλά δεν ξέρω αν θα είναι στη διάσταση που περιγράφουν τα ΜΜΕ», σημειώνει χαρακτηριστικά.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ