06-03-2021

Πανελλήνιες 2019: Τελευταία ευκαιρία για αλλαγές στα μηχανογραφικά – Τι πρέπει να προσέξουν οι υποψήφιοι

  • Οι υποψήφιοι υπέβαλαν εμπρόθεσμα το μηχανογραφικό τους δελτίο έχουν προθεσμία έως τις 15:00 μ.μ. για τροποποιήσεις, πριν από την οριστική υποβολή
  • Το υπουργείο Παιδείας διαμηνύει ότι η ισχύουσα προθεσμία είναι οριστική και μετά την παρέλευσή της δεν θα γίνει δεκτή καμία αλλαγή στα μηχανογραφικά δελτία

Οι υποψήφιοι των Πανελληνίων 2019 που επιθυμούν να τροποποιήσουν τα μηχανογραφικά τους δελτία, πριν από την οριστική υποβολή τους έχουν, πλέον, λίγες ώρες στη διάθεσή τους.

Όπως έγινε γνωστό από το Υπουργείο την Τετάρτη (17/07), ημέρα που έληξε η προθεσμία υποβολής μηχανογραφικών δελτίων… «κατ’ εφαρμογή των ανωτέρω, ορίζεται προθεσμία ως και την Παρασκευή 19-7-2019 στις 15:00 μ.μ., μέσα στην οποία υποψήφιοι που υπέβαλαν εμπρόθεσμα το μηχανογραφικό τους δελτίο, μπορούν να προχωρήσουν σε μερική ή ολική ανάκληση προτιμήσεων».

Υπενθυμίζεται ότι οι υποψήφιοι ξεκίνησαν την υποβολή των μηχανογραφικών τους από την Πέμπτη 4 Ιουλίου, έχοντας και μάθει και τις βαθμολογίες.

Έτσι γίνονται οι τελευταίες «πινελιές» στο μηχανογραφικό

Για να προβούν στις τελευταίες αλλαγές στο μηχανογραφικό τους, όσοι υποψήφιοι τυχόν επιθυμούν μερική ή ολική ανάκληση προτιμήσεων, θα πρέπει να επισκεφθούν στο διαδίκτυο την ηλεκτρονική διεύθυνση https://exams-delpref.it.minedu.gov.gr.

Το υπουργείο Παιδείας διαμηνύει ότι η ισχύουσα προθεσμία (15:00 μ.μ., Παρασκευή 19 Ιουλίου) είναι οριστική και μετά την παρέλευσή της δεν θα γίνει δεκτή καμία αλλαγή στα μηχανογραφικά δελτία. Μετά το πέρας της προθεσμίας, η εφαρμογή θα κλειδώσει και θα ξεκινήσει η ηλεκτρονική επεξεργασία των μηχανογραφικών δελτίων.

Οι υποψήφιοι που έχουν ήδη οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό δελτίο, θα έχουν πλέον πρόσβαση στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://exams.it.minedu.gov.gr, μόνο για να βλέπουν την οριστικοποιημένη μορφή του μηχανογραφικού δελτίου, το οποίο φέρει αριθμό πρωτοκόλλου.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ