26-02-2021

Έρχονται ξανά βροχές την Παρασκευή – Πού θα εκδηλωθούν έντονα καιρικά φαινόμενα

Συνεχίζεται ο άστατος καιρός σε ολόκληρη τη χώρα, καθώς σύμφωνα με τους μετεωρολόγους και την Παρασκευή (19/7) αναμένεται η εκδήλωση βροχών και τοπικών καταιγίδων.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, παρά τη διαφαινόμενη βελτίωση του καιρού, αύριο, Παρασκευή, στα ηπειρωτικά αναμένεται να αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και να εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Η ΕΜΥ προβλέπει ότι στα ορεινά της δυτικής και βόρειας Ελλάδας θα καταγραφούν μεμονωμένες καταιγίδες.

Σε ό,τι αφορά τη θερμοκρασία, οι μετεωρολόγοι «βλέπουν» για αύριο μικρή άνοδο στο Ιόνιο και στα ηπειρωτικά.

Στους προγνωστικούς πίνακες του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών για τον καιρό εμφανίζονται βροχοπτώσεις σε αρκετές περιοχές αύριο. Μεταξύ αυτών, είναι το Αγρίνιο, η Αρτα αλλά και περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας, όπως η Χαλκιδική (Πολύγυρος).

Πολύγυρος:

Αγρίνιο:

Την πρόγνωση της ΕΜΥ για τον καιρό, τις αναμενόμενες βροχές στα ηπειρωτικά και τις καταιγίδες στα ορεινά, επιβεβαιώνει και η ευρωπαϊκή υπηρεσία MeteoAlarm. Όπως φαίνεται στον χάρτη προειδοποιήσεων του MeteoAlarm αναμένονται μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της δυτικής Πελοποννήσου, της δυτικής Στερεάς Ελλάδας, της Ηπείρου, της δυτικής Μακεδονίας και της Κεντρικής Μακεδονίας.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ