18-04-2021

Δίκη Γιακουμάκη: Βίντεο – ντοκουμέντο που τράβηξε ο ίδιος με την παρέα των Κρητικών

  • Η λήψη είχε γίνει μετά την αλλαγή δωματίου του άτυχου φοιτητή στην Εστία της Γαλακτοκομικής Σχολής
  • Το προσκόμισε στο δικαστήριο συνήγορος εκ των κατηγορουμένων
  • Σ’ αυτό το βίντεο Βαγγέλης Γιακουμάκης παρουσιάζεται χαρούμενος με την παρέα των συμφοιτητών του από την Κρήτη και δείχνει να διασκεδάζει μαζί τους

Την Πέμπτη (13/6) ολοκληρώθηκε στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ιωαννίνων η δίκη των εννιά Κρητικών, για την πολύκροτη υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη και όπως έγινε γνωστό κατά τη διάρκειά της, προβλήθηκε βίντεο, η λήψη του οποίου είχε γίνει μετά την αλλαγή δωματίου του άτυχου φοιτητή στην Εστία της Γαλακτοκομικής Σχολής. Το προσκόμισε στο δικαστήριο συνήγορος εκ των κατηγορουμένων.

Σε αυτό το βίντεο, ο Βαγγέλης παρουσιάζεται χαρούμενος με την παρέα των συμφοιτητών του από την Κρήτη και δείχνει να διασκεδάζει μαζί τους… Αυτό το βίντεο προβλήθηκε από το δελτίο ειδήσεων του Star:

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κατηγορούμενοι δεν παραβρέθηκαν σε καμία από τις ακροαματικές διαδικασίες, κάνοντας χρήση του δικαιώματος που έχουν. Κατηγορούνται για από κοινού και κατ’ εξακολούθηση επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Την Τετάρτη (12/6) ολοκληρώθηκαν οι καταθέσεις των μαρτύρων με σημαντική μαρτυρία από πρώην σπουδάστρια της Σχολής. Την Πέμπτη (13/6) προσκομίστηκαν όλα τα απαιτούμενα έγγραφα από τους πληρεξούσιους δικηγόρους – συνηγόρους των κατηγορουμένων.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 25 Ιουνίου στις 10 το πρωί με την αγόρευση των δικηγόρων και την πρόταση του Εισαγγελέα, με την έκδοση της απόφασης να αναμένεται έως τις 28 του μήνα.

(με πληροφορίες και από Star.gr)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ